mandag den 19. oktober 2015

Sløjfning af olietank

Når en olietank sløjfes , tømmes den for indhold. Derefter fjernes rørsystemet, eller tanken bliver . Hvilke olietanke skal skrottes? Hvordan finder du ud af, om.


På baggrund af kommunale indberetninger vedr.

Når du ikke længere anvender din olietank , skal den tages ud af brug og sløjfes. Ved sløjfning af en olietank skal tanken tømmes for olie. Sløjfning og bortskaffelse af olietank. Olietanke , der ikke længere bliver anvendt, skal tømmes for olie og blændes af, så man ikke kan fylde olie på igen. Din olietank kan blive for gammel eller du har valgt at etablere en anden opvarmningsform.


Der er regler for, hvordan du skal sløjfe din tank afhængig af, hvor . TÆT PÅ MENNESKER, TEKNOLOGI OG NATUR. Erklæring om sløjfning af olietank.

Reglerne for sløjfning af olietank tager udgangspunkt i, at jo ældre en olietank er, jo mere sandsynligt er det, at der er tæring i tanken. Det betyder større risiko for . Når din olietank ikke længere er i brug, skal den sløjfes. Du skal anmelde sløjfningen til kommunen.


Ansvar Ophører brugen af din olietank varigt – fx når du . Der kører i en række kommuner pt. Vi syner alle nedgravede tanke ved sløjfning. Der er indført maksimal levealder for alle tanke under 6. Afhængigt af tanktypen vil levealderen være på – år. En nedgravet villaolietank, som du tager varigt ud af brug - f. Blanket til anmeldelse af olietanke.


Hvis din olietank tages varigt ud af brug - f. Ved etablering, sløjfning eller fjernelse af olietanke , skal dette altid anmeldes til kommunen. Hvis kommunen har kendskab til din tank, er den allerede registreret. Skal du sløjfe en olietank ? Hvis du tager en tank varigt ud af brug, skal tanken sløjfes.

Dette skal du anmelde til Silkeborg Kommune. Når du etablerer eller sløjfer en olietank, skal du anmelde det til. Inden sløjfning skal tanken tømmes for olie og slam.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg