onsdag den 28. oktober 2015

Anneks hytte pris

Vi er anneks eksperten med godt utvalg i anneks og gjestehytte byggesett til god pris. Bygge en liten hytte , eller et arbeidsværelse i hagen? Vår minste hytte og et praktisk anneks til hovedhytta eller som et lite krypinn for. En skikkelig godbit for deg som setter pris på et godt hytteliv sammen med . Ei lita, men koselig hytte som ofte innredes som anneks , badehus med badstue.


Ved elektroklar hytte leveres byggesettet ferdig montert utvendig.

Vi har nå lansert en ny modell til vår elementbaserte anneks -løsning, designmessig tilpasset våre Aurora- hytter. Et nytt anneks gir mange muligheter. Vi har et stort utvalg anneks i ulike størrelser. Anneksene har god kvalitet og selges til svært lave priser.


Hos MAXBO finner du et godt utvalg i anneks. Kjøp anneks og boder hos Hytter For Alle. Produktene kan tilpasses med ekstra isolasjon og forsterket tak.


I vårt store produktsortiment har vi mange produkter som kan brukes til anneks i hagen eller på hytta.

Her finner du alle våre hytter som kan . Mange norske og svenske hytteleverandører tilbyr anneks. Annekset gir også mulighet for å trekke seg litt tilbake når flere familier er på hytta. Innhold: Stue, kjøkken og spiseplass. Se våre ferdighytter og fritidsboliger. Vår arkitektavdeling hjelper deg med tilpasninger av våre kataloghytter eller med ny arkitekttegnet hytte.


Størrelse: Fra til m². Har du hatt hytte en stun kan behovet for mer plass og ønske om mer komfort melde seg. Vi foreslår da å bygge småhus eller anneks.


Danebu serien inneholder også et anneks som er perfekt for besøket fra venner og kjente. Skomvær Junior er en spenneden hytte med tre soverom. RØSVIK - Stor og romslig hytte med anneks og uthus. Eiendom beliggende i Røsvik i Sørfold kommune.


Beliggende i vest vendt stigende terreng. Skal du bygge på hytta , eller kanskje du skal bygge anneks. Finn innimellom på jakt etter rimelige eller gratis . Montem er en smart og kompakt sokkelhytte over to etasjer som passer inn på skrå tomt.


Hytta kan også bygges som et anneks i hagen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg