tirsdag den 20. oktober 2015

Staudebed plan

Bedet til dig, der kan lide, at planterne kender deres plads, så du ve hvad du kan forvente. Dette dynamiske staudebed har en uformel stemning. Rødviolette fyldige silkepæoner i baggrunden omsluttet af sporebaldrian, med røde eller . Få inspiration til hvordan du at lave et blomstrende staudebed , som blomstrer hele året.


Vælg blomster som også kan bruges i buketter. Et klassisk staudebed i den berømte irske Dillon Garden lidt syd for Dublin.

Det folder sig rigtigt ud i højsommeren. Det er udformet som en lang . Lag ditt eget staudebed med vakre blomster som kommer igjen år etter år - Tonje Bergh ved Opplysningskontoret for blomster og planter forteller deg. Her følger våre ideer til beplantning for en del typer staudebed. Du kan benytte dette som utgangspunkt for ditt eget bed og kombinere med . Stauder er tingen for deg som er lei av å plante nye sommerblomster hvert år.


I videoen over ser du noen av dem som blomstrer om våren. Tag Archives for: staudebed.

Tid til at anlægge staudebed. Vi laver en plan sammen vedr faver og havesignet så haven er smuk og nem at holde. VIDEO: Et staudebed kan have mange forskellige udtryk. Lige så forskelligt, som vi indretter os inde, lige så varierede er også vores haver. Lige nu er jeg på randen af en veritabel sommerforelskelse i mit eget staudebed.


Jeg må lige hen og nusse i tide og utide. Gentag den samme farve og staudeart flere gange ned gennem staudebedet. Det giver en flot sammenhæng.


Om en måned er de blå iris . Sammensæt dit staudebed ud fra, hvornår stauderne blomstrer - så er der altid mindst én, der blomstrer uanset årstiden. This Pin was discovered by Torhild Hurlen. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Bilderesultat for staudebed plan. Vingethunbergia blir kalt Susanne med det sorte øyet, den vokser fort og blomstrer. Claus Dalby fortæller, hvordan man skaber et flot staudebed i haven. Tænk ikke bare på blomsterne, men også på bladene, når du skal sammensætte et nyt staudebed.


Tegn dit blomsterbed - plan over bed.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg