mandag den 19. oktober 2015

Sprøjtelakering århus

Trænger dit hjem til et løft? Hvorfor smide ud og købe nyt, når du kan få sprøjtemalet det gamle køkken eller de antikke møbler, til priser der ligger væstentligt . Sprøjtelakering af indvendige døre, låger o. Produktet bliver behandlet med 2- komponent syrehærdende grunder og maling. Lakering i høj kvalitet til din bil eller dine møbler.

Hvorfor bruge en formue på nye møbler eller køkkenlåger, når du kan få dem sprøjtelakeret og resultatet bliver som nyt? Risskov Møbelsnedkeri har egen sprøjtekabine. Her bliver slidte møbler så flotte som nye og arvegodset, den utrendy reol eller det slidte køkken får ny . Vi udfører sprøjtelakering af låger, skabe, møbler og meget andet. En stor del af vores arbejde med . Snare udfører alt i malerarbejde i Aarhus.


SK Maleren udfører maleropgaver i hele Århus og omegn.

I vort moderne sprøjteanlæg, kan vi udføre en hver form for lakering af f. Blandt andet: Special inventar. Kun fantasien sætter grænser. LUX LAK sprøjtemaler Montana reoler, Mistral reoler og andre rolkasser og reoldele. En pulverlakering er en holdbar løsning til lakering af mange forskellige materialer såsom møbler og alufælge.


Kontakt os for uforpligtende tilbud. Vi er landsdækkende indenfor lakering til erhverv og private. Vi arbejder primært indenfor træbaserede produkter hvor vi servicerer arkitekter, bygherrer og . Vores målsætning er at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau, der leverer kvalitetsarbejde til den rette pris og inden for en meget. Vi klarer opgaven - års professionelisme til din fordel. Når vi anvender sprøjtemaling, er vi sikre på, at malingen kommer ind i alle . En autolakerer lakerer biler.


Vi tilbyder flere forskellige former for lakeringer: ​. På skolen lærer du de teknikker, du skal bruge for at få et flot resultat, og du får undervisning i farvelære. Colorflex tilbyder private sprøjtelakering af køkkenlåger, døre, møbler m.

At få for eksempel dit køkken sprøjtemalet hos os er ofte langt billigere . Havde fået en ridse på kofangeren. Troede at hele kofangeren skulle males – så jeg blev meget . VM er kommet til Danmark: Her er begynderguiden til kapsejlads. VM i sejlsport i Aarhus , kan du .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg