tirsdag den 20. oktober 2015

Myke leggskinn

Et av verdens første myke og fleksible leggskinn som er CE-merket og dermed godkjent for kampspill. Av et slitesterkt materiale som puster og gjør dem veldig . Leggskinn er det eneste beskyttelsesutstyret for fotballspillere,. Leggskinnene er myke og komfortable å ha på, men blir harde ved støt.


Verdens første myke , fleksible, ermeaktige leggskinne for fotball som oppfyller både CE- og NOCSAE-standardene.

Vi har det nyeste av leggskinn på lager. G-Form kombinerer unike og patenterte . Rask levering og trygg netthandel. Skinnene ventilerer og er myke og behagelige å ha på seg. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. G-Sport har fri retur og bytte.


Stort utvalg fotball- og treningsutstyr til barn og voksne. Den myke og komfortable EVA bakside er holdbar og har en slagdempende effekt. Meget lett og behagelig strømpe som sitter jevnt på foten. Tykke Thorlo pads på hæl og forfot som hindrer friksjon og gnagsår. Hardt skall med mykt skum på innsiden gir overlegen beskyttelse mot spark og støt.


På bein som bare i går tok sine første skritt. Det er fantastisk, men også fantastisk rart. Her varierer det fra stive, myke og lette og tunge. Mange av dagens ski blir levert.


Stavbeskyttelse, leggskinn , hjelm med bøyle. FIFA-godkjente matchballer til fotball av ypperste klasse, myke gummiballer for unge håndballspillere og barn, basketballer til både innendørs og utendørs bruk. En helt ny type leggskinn til fotball. ClimaLite ventilerer og holder kroppen tørr og sval, selv ved varme forhold. Tekniske detaljer for Techfit Base Shorts: Myke , flate sømmer for minimal irritasjon.


Overdel i syntet, og FG knotter til myke gressbaner. Køller til barn skal være tynne og myke i skaftet.

G-FORM PRO-S LEGGBESKYTTERE. Cattior Kvinners Katt Søte Huset Sko Myke Tøfler Hvite. Les også: Rød Tape Menns Jed Pitoria Tå Legg Skinn Sandaler Brun. Ikke så jeg noen grunn til å ha .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg