tirsdag den 20. oktober 2015

Kristiansand hva skjer

Konserter, festivaler, teater og utstillinger. Arrangementkalender og festival oversikt. Stengt i skolens ferier og fridager.


I Arendal kan du lage ditt eget . KRISTIANSAND : Humlehøst på Christianssand Bygghus.

Leopold er vel lett det råtneste stedet i byen, men er man så har man kansje ikke så mange alternativer lenger. Kristiansand museum på Kongsgård. Vil foråvrig anbefale Patricks eller Charlies . Under denne fanen finner du møteprogrammet og annet aktuelt stoff. Soultrain spiller før-studieårsstart lørdag 11.


TIRSDAGSTREFF for pårørende. Velkommen til oss i Gyldenløvsgate 5 i Blå Kors-lokalet søndag klokken 11:00.

Dette blir siste treff før . Kjernen av våre møter er forkynnelsen av Guds ord. Her finner du aktiviteter og arrangementer fremover på museet. Ta en titt i vårt parkkart for å se alt vi har å tilby. Her kan du raskt få oversikt over hva som skjer den dagen . Se hva som skjer når du kommer på besøk til oss. Oppevelse:Alle - Parkområde:Alle.


Vi arrangerer konserter i Ravnedalen . Se hva skjer fanen vår for mer informasjon. Kontortid: Tirsdag til fredag kl. Museet ivaretar industrielle tekniske kulturminner i Orkdal og Meldal kommuner, videreutvikler disse til interessante attraksjoner, samt formidler industri- og . Hva skjer når jeg kontakter barneverntjenesten med min bekymring? Lissie (US) på Café Generalen 2. Ditt medlemskap overføres til SATS Aquarama 01.


Psykiatrisk sykehusavdeling er det spesialiserte sykehustilbudet innen psykisk helsevern til den voksne befolkningen.

Vi har døgnenheter for behandling av . Når tenåringer på mystisk vis begynner å utvikle overnaturlige evner, blir de erklært som en trussel av regjeringen og tatt til fange. Visma ønsker å sette lys på alle de fantastiske digitaliseringsprosjektene som skjer ute i vårt langstrakte land. Norske aktører vil gå fra å konkurrere i NM til VM over natten, og konkurrentene har allerede et forsprang. Fengselet har ordinær kapasitet på plasser - menn og kvinner. Kalender - se hva som skjer.


Norwegian Digital Travel Conference. For deg som vil vite hva som skjer på Sørlandet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg