onsdag den 15. marts 2017

Planter til krukker udendørs

Blomster i krukker er både smukke og praktiske. Vi har samlet forslag til blomster, du kan give dig i kast med som dit næste projekt i haven. Stort udvalg af Haveplanter. Smukke planter pynter i krukker på terrassen eller på altanen, og der er ingen grænser for, hvad du kan dyrke i krukker.


Ved at genbruge havens flerårige planter i krukkerne, kan man sparer både penge og ressourcer.

I krukker til frostfri vinteropbevaring:. Med varmens komme er det tid til at få blomster på terrassen, altanen eller i gården. Rhode Nissen, har skrevet flere bøger om . De fleste planter fungerer i krukker , men nogle lever bedst udendørs og holder samtidig i mange år frem. Vi guider dig til fem af de bedste. Havekrukker gør haven personlig og næsten vedligeholdelsesfri.


Læs i guiden og få gode råd til bl.

Kæmpe udvalg af smukke buske til krukker ! Jespers Planteskole forhandler buske, der også egner sig godt til plantning i krukker , f. Inspiration til planter , der er specielt egnet til sommerhushaven. Men til små træer eller opstammede buske er krukker absolut også. Vi har udvalgt en række gode planter som vil være med til at pryde dine krukker hele vinteren. Husk at vinterkrukker ikke må være for fugtige, står de ude skal . INGEFÄRA urtepotte med underskål, udendørs , terracotta . Krukker og planter til udendørs brug.


Her får du to forskellige forslag til vinterkrukker med grønne planter. Tre krukker med hver sine planter , der er valgt så de har rød som fællesnævner. Hvert år ved efterårstide, når jeg pakker haven sammen for vinteren, har jeg i de senere år reduceret antallet af krukker til sommerens blomster. Har man ikke allerede gjort det, er det nu tid til at tage stilling til, hvad man skal gøre med de udendørs krukker og planter. Alle forårets krukker med planter fra sidste år skal eftergødes.


Skal sommeren blive en succes såvel inden- som udendørs , skal der handles nu. Hvorfor plante krukkerne til om vinteren?

Skal havens krukker ikke gemmes væk om vinteren? Hvilke planter kan tåle at stå udenfor om . Man kan få succes med vinterkrukker, hvis bare man planter i store krukker og bruger planter , der er beregnet til at vokse udendørs. Sådan vinterdækker du dine haveplanter, som står i krukker.


Find krukker til dine planter i SILVAN. Her på siden finder du et stort udvalg af plantekrukker, krukker og espalier, så dine blomster og planter kan få de bedste . Så har du specielle tanker om krukker , om det er indendørs eller udendørs , så kontakt os eller kom forbi til en snak, så vil vi meget gerne undersøge hvordan vi. VIDEO: Når du skal tilplante dine krukker , skal du se dig godt for, inden du putter jorden ned i potten. Der er nemlig stor forskel på, hvordan dine planter vil trives . Leder du efter en helt bestemt krukke til haven eller terrassen? Her finder du vores udvalg af potter og krukker til haven.


Hvis du ikke allerede ved hvad du skal plante , kan du her se vores store udvalg af blomster og frø. Runde, høje, eller lave krukker ? Sorte, blå eller helt andre krukker ? Rattankurve specielt velegnet til at plante i.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg