tirsdag den 28. marts 2017

Minikrea undertøj

I mønstret får du både undertrøjer, t-shirts, boxershorts og hipsters. Du får undertrøjer, t-shirts, boxershorts og hipsters. Sy dem i vores gode jersey kvaliteter med et sjovt print på, og sær en flot elastik i taljen . Symønstret indeholder undertrøje, t-shirt, hipsters og panties i super pasform. Indeholder mønster og vejledning på .

Produktet er endnu ikke bedømt. Undertøj – papirmønster DKK. Kan sys i jersey i en tynd og medium kvalitet. Du får et trykt papirmønster med et mønsterark . Mønster på undertøj til mænd og kvinder.


Sy vejledningen er rigtig go men jeg har dog lavet min . Mini Krea mønster med undertøj i str. MariaDenmark Karen - Kjole med drapperinger.

Boxershorts og hipsters str. Sødt og enkelt undertøj til drenge og piger. Der er nu lavet sæt undertøj ialt til Bertram. Og to par ekstra underbukser.


Der var mange rester i skabet, der kunne bruges, se derfor tog det . Description: Simple, adorable underwear for boys and girls. Singlets, t-shirts, boxers and hipsters. Basis mønster på undertøj til herre og damer.


Viser 25–af resultater. Standardsortering, Sortér efter popularitet, Sortér efter gennemsnitlig. Herunder kan du se hvordan Hanne Hipster Trusserne bliver bikset sammen. Drengene har efterhånden rigtig meget hjemmesyet undertøj i deres.


Nuttet undertøj til en dyreglad dreng. Minikrea Børne undertøjs mønster. Alt er udviklet med henblik på at det skal være enkelt, . Kan varieres til både hverdagstøj, undertøj og til nattøj. Modellen er velegnet til strikkede stoffer i tynd og medium .

Flot og enkelt undertøj til mænd og . MiniKrea er et nordisk design af.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg