fredag den 31. marts 2017

Kapslingsklass utomhus

Till exempel är IPvanligast inomhus, utomhus krävs alltid skydd mot inträngande av vatten tex IP23. Vilken grad av skydd som krävs beror på var och hur . För elektrisk eller elektronisk utrustning i krävande miljöer, där damm, korrosiva ämnen, fukt och vatten kan tränga in, är det mycket viktigt att ha en god kapsling . Vi utvecklar och säljer LED-belysning, spotlights, downlights, dimmers och drivdon, transformatorer, fiberoptik och utomhusbelysningav högsta kvalitet. I badrum och utomhus måste man ta hänsyn till de s. Belysning och elektriska apparater märks med en kapslingsklass , s.

Kapslingsklass , Förklaring. Jag skall byta belysning utomhus och i källare (uppvärm ej våtutrymme). Jag undrar vilken ip-klass som krävs i de olika utrymmena. Måste alla uttag utomhus vara kopplade till jordfelsbrytare? I uppvärmt förråd kan kapslingsklass IPanvändas.


Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför professionella belysningssystem för publika miljöer, både inomhus och utomhus. Nordlux utomhus inbyggnadsspottar. Det är viktigt att man väljer rätt kapslingsklass i rätt applikation, för att man ska få.

BACO har intruducerat IP69K som kapslingsklass på sina strömställare och . Tillverkad i aluminium med kapslingsklass IP66. Levereras med anslutningskabel (öppen ände) på både primär- och sekundärsidan. Smash utomhus finns i tre varianter och flera storlekar. Pendla tak-vägg samt för golvplacering.


Som pendelarmatur tillverkas Oh! Tålig och robust – kapslingsklass IP för användning utomhus och inomhus i tuff miljö. Väggmonterade givare för både inne-och utomhus placering. En utomhus rörelsesensor från Somfy hjälper till att upptäcka oönskade.


Gobo-tillsatsen har kompakt väderbeständig stomme i kapslingsklass IP65. Alla Milo-modellerna har yttemperatur . Belysning av arbetsplatser utomhus , och för gatu och vägbelysning har. Kan övertäckas av isolering.


Alla skarvsladdar och uttag måste vara sköljtäta (märkta med kapslingsklass IP54) och skyddsjordade. Utomhus är risken för elolyckor större än inomhus. Konventionell larmknapp med valbart slutning eller 470Ω seriemotstånd.


Se till att ha belysning som fungerar utomhus ! Det ska vara rätt kapslingsklass för användningsområdet, det vill säga tillräckligt damm- och vattentätt.

En allmän uppfattning är att kapslingar med hög kapslingsklass IPoch högre alltid kan användas utomhus för att det inte regnar in i dem. Höga ljusflöden medger belysning från större avstånd och garanterar en enastående belys- ningsnivå på golvet . Laddboxen GLB kan placeras inomhus, eller utomhus då den har kapslingsklass IPoch hållfasthetsklass IK0 vilken motsvarar alla krav för installation .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg