onsdag den 29. marts 2017

Oppvaskmaskin piper

Piper oppvaskmaskinen din uten grunn? Hvis din oppvaskmaskin piper uten at vasken er ferdig, kan det være på tide å ta en nærmere titt. Jeg slår den på og trykker start, men den bare piper helt til jeg slår den av. Er det en vaskemaskin eller en oppvaskmaskin ? Oppvaskmaskin fra IKEA - ødelagt? Anonymforum - Skravle - Foreldreforum.


Står bare å piper og brummer. Virker ikke som om den drar. Finish sin oppvaskmaskin -rens du tenker på Lamela? Dette indikerer en lekkasje, og at vann samler seg på bunnen av produktet.


Kutt vanntilførselen til produktet for å hindre oversvømmelse. Har en flunkende ny, innebygd Bosch oppvaskmaskin som piper mens den går ( ikke bare når oppvasken er ferdig). Det er ikke beskrevet feilmelding der den piper. Vanligvis piper den noen gang når den er ferdig.


Jeg kom til å tenke på utløpsslangen. Har en oppvaskmaskin fra Ikea som en gang i forrige uke brått slutta å fungere. Jeg veit rett og slett ikke hva det kan være og bruksanvisningen er ikke til mye . Vår oppvaskmaskin fra IKEA driver og piper infernalsk og stopper opp en stund etter vi har startet den.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg