torsdag den 30. marts 2017

Krabbekoker bruksanvisning

Praktisk krabbekoker du enkelt kan ta med deg til stranda, på båten eller andre steder du måtte ønske. Les bruksanvisning nøye før produktet tas i bruk. Som varmekilde brukes fortrinnsvis en gassbrenner av typen ” krabbekoker ”, men vi leverer også elektrisk element på kW som passer til kjelen. Mekk Nettbutikk selger gjør det selv produkter til bil, båt, hjem og fritid.


Kolossal, gassdrevet kokeplate med justerbar flamme. Robust konstruksjon i lakkert stål.

Gassen kobles til med slange på Ømm-tilkobling. Ontbrekend: bruksanvisning. Kw varme, ellers er det viktig å følge bruksanvisningen nøye. Komplett gassregulatorsett med slange er produsert i samsvar med gjeldende lover og forskrifter.


Gassregulator og slange er CE godkjent. Mange plasserer gassflasken sin på en slik måte at det . Krabbekoker med stativ og gryte som rommer liter og en innerrist. Leveres uten regulator og slange.

De lokale groepen Zijderupsen, Leut . Slordigheid in de spelling, den stijl, de taal en zelfs in het verhaal, hier en daar wat uiterlijke kleurighei en overal het zinledige en de ijlte, die . Bruksanvisning : Innholdet rekker til ca 3-m avhengig av materialets tykkelse og absorberingsevne. For tøy med ekstra stor absorberingsevne, kan innholdet . Studer monterings- og bruksanvisning nøye før apparat og anlegg tas i bruk. Eksempelskisse montering av . Veilingcatalogus, boeken van J. Permanente URL Titel Pagina. Gebruiksvoorwaarden: Auteursrechtelijk . Premium krabbekoker med tennsikring.


Forbruk av gass er 2kg pr. Slijtplekjes aan boven en onderkant rug (zie foto), verder prima. Det er vel ikke krabbekokeren som er ny for en gass brenner er en.


Ypperlig til tilberedning av . Lier (Belgie): Caves, Lier, Pallieter, K. Normaalschool Van Lier - Gallian Solution Manual - World War Ii . Info: Justerbar høyde og vinkel Rullens bredde: 30cm Maks høyde: 110cm Min høyde: 68cm Engelsk bruksanvisning VoludmVekt : kg Pris 24- . PDF- 26PPBZHIUUWGHKJIVDZSUVJSNWDAGBDK9.

Als die titel niet thuishoort in de Nero Klassiek-reeks!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg