mandag den 13. marts 2017

Utfasing av oljefyring

Norske klimagassutslipp må reduseres kraftig i årene som kommer, og utfasing av oljefyring er et viktig første steg på veien, sier Brandtzæg. Kriterier for støtte til utfasing av oljefyr og tank. Enova har tidligere gitt 10.


Har du oljefyr, og gruer deg til det fremtidige forbudet mot oljefyring? Nesten 1personer kom på informasjonsmøte om utfasing av oljefyring i Elverum mandag 7. Hensikten med et slikt forbud er å redusere .

En overgang fra oljefyring til fyring med biobrensel er et godt klimatiltak, men kan føre til mer lokal luftforurensing. Dette viser en nylig utført studie av hvilke . Bergen kommune ønsker å tilrettelegge for trygg og enkel utfasing av fossil oljefyring og har derfor lagt tilrette for denne ekstra muligheten til direkte . Gamle ståltanker kan ruste og olje kan lekke ned i grunnen. Oslo kommune har en målsetning om at all fossil oljefyring skal fases ut innen.


Dersom du er usikker på om du har en oljetank i hagen din, Bør du finne ut av dette. Endring av bruk av mineralolje til oppvarming av bygninger – utfasing av oljefyring. Mange tror at de må fjerne . Invitasjon til informasjonsmøte om utfasing av oljefyring.

Her kan du laste presentasjonene fra møtet. Ringsaker kommune ønsker å tilrettelegge for trygg og enkel utskifting av oljefyring , og inviterer til åpent informasjonsmøte torsdag 27. Det fortsatt mangler planer om utfasing for mange bygg.


Støtteordningen for utfasing av oljefyring avsluttes 1. Borettslag og sameier som skal kvitte seg med oljefyren har bare fem måneder på. Oljefyring innebærer vesentlige klimautslipp, men også fare for lokal. Miljøpartiet De Grønne konkrete planer for utfasing av oljefyr. Fyring med fossil olje og parafin blir forbode frå 1. Informasjon om utfasing av oljefyring i. Klima- og miljøminister Vidar Helgesen (H) varsler oppdatert plan for utfasing av oljefyring i statsbudsjettet om én måned.


Arkivfoto: Magnus Knutsen Bjørke . Slik søker du om støtte til utfasing av oljefyr. Disse kunne lett latt seg konvertere til pellets. Men villigheten til å gjøre slike . Nordisk Energikontroll AS har fått prosjektet med å fase ut oljekjeler på Oscarsborg festning.


Forsvarsbygg skal fase ut oljefyring og installere bergvarmeanlegg. Folkemøter Knut Ola Haug og flere hundre andre som deltok på ett av de tre folkemøtene, fikk informasjon om utfasing av oljefyring , fornybare .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg