tirsdag den 14. marts 2017

Dørgreb indendørs

Dørgreb til dine døre inde i huset. Find det dørgreb der passer til din stil hos XL- BYG. Vi har et stort udvalg, der passer til de fleste hjem.


Her på siden finder du et bredt udvalg af dørgreb og dørhåndtag til både indendørs og udendørs brug. Se hele udvalget og køb her !

Et godt dørgreb skal have et flot design og føles godt i hånden hver gang du åbner eller lukker døren. Hos os finder du et stort udvalg af dørgreb til enhver smag. God kvalitet til den rigtige pris.


Er det et indendørs eller udendørs dørgreb , du søger? Du kan også finde fine dørhåndtag af messing til indendørs brug, som er yderst dekorative. Et udvalg af vores indvendige dørhåndtag er desuden med hæfte i . Vi har både udendørs og indendørs dørgreb til alle slags døre.

Skal det være i træ eller rustfri stål, et messing dørgreb , et billigt plastgreb eller måske et fint Arne. Skotterup Indendørs messing dørgreb med stort Hvidt håndtag. Stort udvalg af klassiske og elegante dørgreb og dørhåndtag , indendørs og udendørs i mange varianter. Nye dørgreb dørhåndtag som passer i de gamle beslag af støbejern, så du kan få de. Det er ikke et element man straks tillægger den store værdi, men deres design og funktionalitet er . Her finder du indendørs dørgreb i ordentlig kvalitet.


Der er forskel på, hvilke dørgreb der egner sig til indendørs og udendørs brug. Først og fremmest har det betydning, hvor dørgreb og dørhåndtag skal bruges – om det er til udendørs eller indendørs brug. Anvendelse: Greb til montering i dør med kuglelejeroset. Det samme gør sig naturligvis . Leveres med gennemgangsskruer.


Sammenlign priser og læs anmeldelser af indendørs dørgreb byggematerialer. Klik her og find den bedste pris nu! Se også vores brugte dørgreb ! Vi har masser af dørgreb , dørhåndtag , dørgrebshalse, nøgleskilte, håndtag, beslag og andet dørtilbehør.


Bakelit dørgreb og dørhåndtag.

Messing har dog en helt særlig glød og kan være et rigtig flot valg til blandt andet gamle . Dørhåndtag Arne Jacobsen AJ Poleret messing 97mm Centerafstand Ø38mm. Her er nye og brugte dørgreb i forskellige materialer og stilarter. Det klassiske spidse dørgreb i palisander træ og med klassiske rosetter og nøgleskilte samt . Hvis dine dørhåndtag er grimme og måske endda hænger, kan du selv stramme dem eller skifte dem ud med nogle nye.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg