fredag den 17. marts 2017

Bærum kommune kart

Kart plankart plandialog plankart kartdata bærumskart. Informasjon om byggesaker, plansaker og kart (geodata) i Bærum kommune. Ulike kilder for informasjon om din eiendom.


For bestilling av megleropplysninger benyttes en av formidlingsløsningene Norkart og Infoland. Kart levert av: Norsk Polarinstitutt.

Metadatakontakt: Øyvind Ryen, oyvind. Bærum kommune eier også et lite vannverk på Sollihøgda som forsyner rundt 5mennesker. Se oversikten over utvalgte områder, med kart og tilhørende områdebeskrivelse.


Om det ikkje fins faresonekart for alle skredtypar for din kommune kan ein bruke aktsemdkart til å avgrense omsynsoner i arealplanen. Det gis ut en oppdatert versjon ca. Høringsuttalelse til forslag om endringer i kart - og planforskriften –. Hensikten med forskriften er å sikre at kommunen får den . Dette innholdet støttes ikke av denne .

Klima- og miljødepartementets digitale kart Markagrensen datert 4. Bærum Kommune Personalkantine Kommunegården. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og . Kart over badeplasser i Bærum kommune. Klikk på markørene i kartet eller se under kartet for mere informasjon om badeplassene.


Relevant og pålitelig informasjon om norske barnehager. Dataene er innrapportert av barnehagene og kommunene hvert år, og kvalitetssikret av . Generalkart Gradteigskart Gradteigsmålinger Grevskapsmålinger Høyfjellskommisjonen Jegerkorpskart - Norge 267. Den nye løsningen har samlet kart , dokumenter og saksgang på ett sted.


Det kreves at du har tilgang til tjenesten for å få sett disse . Borehullslogging i forbindelse med ny jernbanetunnel Sandvika - Lysaker, Bærum kommune. Koordinater, bruksområder og gateadresser. Akershus, med kart , geografisk plassering. Formålet med målingene er å gi befolkningen informasjon om luftkvaliteten, . Kilde for de vernede områdene: Bærum kommune.


Kart for de vernede områdene hos Direktoratet for naturforvaltning: Naturbase.

Bærum sykehus behandler de de fleste kirurgiske, ortopediske og. Statens vegvesen og Bærum kommune.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg