fredag den 31. marts 2017

Vedlikehold teak hagemøbler

Her følger noen gode råd til vedlikehold av hagemøbler i tre. Teak er også litt lettere enn hardtre, og spenninger vil ikke forekomme i samme omfang. Gamle utemøbler i tre kan bli som nye igjen. Står de ute i all slags vær, skitnes overflaten til og treverket brytes ned og blir grått og flisete.


Den samme prosessen kan brukes på teak som er blitt svertet. Sverting forekommer spesielt nederst på møbler og ytterdører, fordi regnvann plasker opp og .

Gi hagemøblene dine i tre et lengre liv gjennom jevnlig vedlikehold. Hvis du har hagemøbler av teak kan de holde i mange år uten . Hvis du skal olje teakmøblene må du rense dem med teak -rens først, sier. Teakmøbler krever ikke mye vedlikehold , så sant du ikke oljer dem, . Ved lettere rensing blandes Teak -Rens. Til grunnbehandling og vedlikehold av hagemøbler i. Teak trenger ikke å oljes, da vil det få et grått, værslitt utseende.


Møbler av tre og hardtre er av natur avhengig av pleie og vedlikehold.

Møbler i teak krever ingen oljebehandling fordi teak er en meget oljeholdig tresort. Teak er den best holdbare tresorten som brukes i hagemøbler og treets naturlige. Vedlikehold om våren før møblene tas i bruk for sesongen. De er pene, og så er de miljøvennlige, forstått på den måten at de passer inn i de fleste omgivelser. Hagemøbler i hardtre og teak.


Ofte er hagemøbler i teak , som er et edeltre. Oljing egner seg best for møbler i edeltre, som for eksempel teak. Vi anbefaler å beise der du kan, fordi det krever mindre vedlikehold senere. Jeg vil her fokusere på tremøbler, og herunder teak , siden dette er et. For rengjøring, behandling og vedlikehold av tremøbler er dette en god . Teak Teak vil med tiden bli grått og værbitt om det ikke beskyttes.


Beisede møbler trenger lite vedlikehold , og beis bevarer trestrukturen . Du kan forlenge levetiden på hagemøblene dine med riktig vedlikehold. Ulike materialer som kunstrotting, aluminium, teak og nonwood krever ulike pleie. Derfor har mange av oss vedlikeholdsfrie og værbestandige møbler som kan stå ute . Vi satser derfor mye på hagemøbler i polyrotting (kunstrotting), lakkert aluminium, polytekstil, plast og teak - alt i god kvalitet.


De fleste møblene trenger strengt . Treverk er et organisk materiale som kan være en utfordring i et marinemiljø.

Påfør deretter en god teak - eller edeltreolje, enten fra sprayflaske . Vintage teakmøbler er ofte møbler med god design, og teak er et spesielt flott treslag, med fin lød. Her får du noen gode råd til hvordan du kan pusse opp .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg