torsdag den 23. marts 2017

Fjernaflæst vandmåler

Den fjernaflæste vandmåler aflæser forbrugsdata, og sender dem direkte til . Manuel måleraflæsning af varmemålere og vandmålere er tidskrævende og usikker. Få en sikker og brugervenlig løsning med fjernaflæsning. Faxe Forsyning har monteret fjernaflæste vandmålere i hele vores forsyningsområde. Vi udskifter din vandmåler til en fjernaflæst måler.


Det betyder, at din måler fremover bliver aflæst digitalt.

Vi har fået hjælp fra Hjørring Rørteknik til at skifte de . Vi er i gang med at udskifte alle vandmålere til fjernaflæste målere. Du kan læse mere om målerskiftet, og hvornår vi skifter din her. BEACON AMA vandmåler med automatisk fjernaflæsning. Hvis din vandmåler ligner den, du ser på billedet herover, har du en digital, fjernaflæst måler, og så skal du ikke tænkte på at indberette dit vandforbrug.


Problemet er: Hvad koster data . Størstedelen af vandmålerne på Frederiksberg er blevet udskiftet med nye, som er . Med et stort driftsikkert og udbygget produktprogram har vi vandmålere til enhver . Vandmålere til en hver lejlighed og med mulighed for fjernaflæsning.

Med tiden vil din nye vandmåler løbende registrere dit vandforbrug. De nye fjernaflæste målere vil med tiden løbende sende data til os, så vi altid har dit . En fjernaflæst måler er en almindelig måler med en indbygget radiosender, der. Når du har åbnet vejledningen, ser du et . Tjek din vandmåler - det betaler sig! Hovedparten af Thisted Vands kunder har en fjernaflæst Kamstrup vandmåler.


Hvis fjernaflæsningen ikke viser det samme som visningen på den godkendte måler ude hos. Ringkøbing-Skjern Forsynings bestyrelse har besluttet at udskifte de mekaniske vandmålere til fjernaflæste målere. Alle nye vandmålere , der bliver sat op, er fjernaflæste. Det vil sige, at vi automatisk aflæser dem ved årsskiftet – og du slipper for at huske på at indberette din . Greve Vandværk har besluttet, at udskifte vandmålerne i forsyningsområdet med fjernaflæste elektroniske målere fra Kamstrup. KLAR Forsyning udskifter de eksisterende vandmålere , så alle i vores forsyningsområde har en elektronisk vandmåler.


Det gør vi for, at vores kunder ikke skal . Fjernaflæsning af vandmålere sikrer præcis og enkel aflæsning og fakturering. Med FLONIDANs program af vandmålere kommer du hurtigt i gang - uden . d for at bestille varer. Blovstrød få udskiftet de nuværende mekaniske vandmålere med nye . Der er en lov omkring vandmålere som vi skal overholde.


Loven siger at vi skal skifte vandmålere eller kontrollere en vis.

Du behøver ikke at bekymre dig om stråling fra din vandmåler. W i den korte ti fjernaflæsningen varer. Download målervejledningen til din nye fjernaflæste vandmåler her. TREFOR kundeservice har lagt manualen til din vandmåler til frit download.


Et præcist tidspunkt for udskiftning af en bestemt vandmåler. Brancheforeningerne i sektoren har for nylig henvendt sig til Energistyrelsen netop for at opnå en sådan lovregulering af fjernaflæsning af vandmålere. Aflæsning af ny fjernaflæst vandmåler.


Din nye vandmåler ser således ud. De tal, du skal skrive, er de store tal.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg