fredag den 31. marts 2017

Få naturlige krøller frem

LØSE BØLGER: Løse, naturlige bølger i håret er en favoritt. Det er muligens den aller enkleste måten å få krøller på uten bruk av . KMS pomade før, og da fikk jeg korketrekkere i mitt hår med naturlig fall. Tips fra andre med naturlige krøller ! Siden krøller har et naturlig underskudd på fuktighet er det viktig.


Snurr det sammen med fingrene og få med små brus inn i krøllene.

SIDE2): I vår er det den naturlige looken som gjelder. Om med 70-tallets store inntog i motebildet kommer boho-looken. Kanskje du har bestemt deg for å gå naturlig og få et sunt krøllete hår.


Men, du er kanskje usikker på veien videre og hvordan du skal få frem potensialet i håret ditt? Krøller trenger fuktighet og varme tørker ut håret. Elsk krøllene du er velsignet med og få fram det beste i dem! Få krøllerne frem i dit hår.


Se videoen med tips til at få volumen i dine krøller.

Kan man forvandle naturlig fall til fine krøller ? I videoen demonstrerer han fire forskjellige metoder for å få fin krøll på håret. Håret blir roligere, men det kan også miste sine naturlige bølger. Klem frem krøllene med hendene. Det finnes flere måter å krølle håret på og du kan få forskjellig resultat. Dette er den klassiske måten de aller fleste krøller håret på og det gir . Naturlige krøller over natten.


På bare noen få minutter får du naturlige , små krusninger i håret. Jeg blir nesten daglig spurt om. Få de lækreste krøller super nemt! Hvis du ikke har antydning til fall eller krøller , kan du følge . Forskjellen ser dere da sistnevnte blir mer bølger og førstnevnte blir mer krøller. Etter at jeg konverterte til det naturlige har jeg merket enorm forskjell.


Finn frem et hårbån som ikke er for stramt, slik at det ikke er ubehagelig å sove med. Jo høyere du setter det på hodet, jo mer krøller eller fall vil du få. Men ikke alt kommer naturlig.


Gjerne bruk en krølltang for å få frem de krøllene som ikke helt henger med.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg