fredag den 17. marts 2017

Messing beslag til skuffer

Messinggreb til små skuffer og låger. Kommode, fyrretræ, b: d: h: Flot kommode, skænk eller lille købmandsdisk med skuffer i massiv fyrretræ med messingbeslag sælges for 499kr. Salg af beslag og tilbehør til dit køkken, dit ba din garderobe eller dine møbler. Vi har omkring 9forskellige varer på vores side.


Her kan du sortere knopper efter. DKK 280 Løvefødder DKK 250 Memis hængelåse.

Lædergreb til skabslåger og skuffer. Greb, håndtag og beslag til låger og skabe. Smukt udført beslag med frugtkurv og blomsterranker i messingblik. Professionelt afsyret i kar.


SMS eller ring for at kontakte . Du kan kombinere hylden med ophæng i enten messing eller sort - og skabe dit. Her finder I Skuffeudtræk for alle typer af Skuffer. Wood knot kan ligeledes bruges som dekorative greb på skabe og skuffer ,. God kvalitet til den rigtige pris.

Dragkiste af egetræ, front med fire skuffer , beslag og greb af messing. Hos Carl Ras finder du møbelbeslag i alle former: bordben, hjul, knagerækker, dupkso og meget mere. Halifax høj kommoden i oventørret træ indeholder syv skuffer.


De syv skuffer har alle et messing beslag som skaber en fin kontrast til det hvide træ. Fuldend din opbevaring med vores store sortiment af greb og knopper til reoler og garderobeskabe. Mange forskellige stilarter, størrelser, farver og materialer. Farve: hvi messing , sort. Find de bedste beslag kommode messing priser et samlet sted.


Måske Danmarks BEDSTE tilbud HER. RIKT UTVALG BESLAG FRA ULIKE TIDSEPOKER - FORNIKLET, MESSING , TRE OG PORSELEN. SE OGSÅ VÅRT STORE UTVALG AV BESLAG I STÅL, . Den høje kommode med otte skuffer ses ikke ofte, hvorimod en lavere model.


En lekker kommode i utsøkt valnøtt kvalitet. En boulle-kommode med messingbeslag og indlagt skildpaddeskjold. Smukke greb der passer til både skabe og skuffer.


Klassiske greb i stilfuldt design. Description: Kommode i military style, front med fem skuffer , beslag af messing. De rigtige beslag sørger for at dine gør-det-selv projekter holder længere.


SILVAN har alt inden for beslag til dit projekt.

Modell som passer til møbler, skapdører og skuffer. BM - Kommode i eg på medeben, med fem skuffer og messingbeslag. Beslag i matt krom med børstet finish.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg