mandag den 13. marts 2017

Guldranke giftig

I naturen vokser guldranke som lian op ad træstammer og grene, og bladene kan blive. Guldranke (Epipremnum aureum) er et medlem af Arum-familien, som. Planten er giftig for både mennesker og dyr og kan hos børn give udslæt og hos dyr – især katte – give kramper, slagtilfælde,. Selve blomsten på disse planter er svært giftig.


Hvis du mistænker at din kat har indtaget en giftig plante, tag den straks til. Min kære datter har nettop siddet og gnasket i en guldranke (tror jeg den hedder) og jeg aner faktisk ikke om den er giftig ? Hos fugle er det særlig svært at afgøre, hvor giftig en plante er, da der er enorme. Chlorophytum) eller guldranke (Epipremnum) på kort tid kan fjerne den maksimale grænseværdi af formaldehyd i et rum.


Diarré, kan give nyreskader. Forarbejdet aloe vera (drikkealoevera) indeholder ikke det giftige stof, der er i den rå plante. Hvis det opdages, så undersøg straks om planten kan være giftig. Vær dog opmærksom på, at fredsliljen er giftig for katte!


Hvis du er træt af at støve af i tide og utide, kan en guldranke være et godt valg, . Guldranken er en meget nem plante at holde og er nok også en af de mest brugte hos kamæleonejere. Den ligner meget philodendron som er ubetydeligt giftig. Bemærk også at der i parentes kan stå hvilken del af planten der er giftig.


Glem hunden - det er potteplanter, der er menneskets bedste ven. Her er forskellige, der renser luften for giftstoffer. Med de mange forskellige guldranke er Efeutute i snæver forstan som har.


The Efeutute er samlet helt giftig plante, hvilket hovedsageligt skyldes de . I denne artikel kan du finde ud af, hvilke planter der er giftige og hvad du skal gøre, hvis din hund har spist en giftig. Denne hvidgulbrogede variant af guldranke , Epipremnum pinnatum, findes også i ren grøn og med gule aftegninger.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg