torsdag den 15. oktober 2015

Rengøring af skifer bordplade

Rengøring og vedligeholdelse af en skiferbordplade. Vi har købt et gammel hus hvor der er en bordplade i køkkenet af skiffer med ujævn overflade. En skifeplade kan på grund af den sorte farve være svære at holde rene og fri for kalk.


Man skal være varesom med at anvende kalkfjerner og syreholdige . Med venlig hilsen, Helle Wibroe.

Har du et bord i enten marmor, granit eller skifer ? En bordplade i natursten kræver ikke megen vedligeholdelse, og så er den sågar super modstandsdygtig – det eneste du skal gøre er blot at. Regelmæssig rengøring og vedligeholdelse er vigtigt, hvis polstringen skal se. Brug aldrig syre til rengøring.


Bemærk for bordplader : Sørg for, at der ikke står noget på det samme sted på. Skifer er en meget finkornet og lagdelt sedimentær bjergart, der kan kløves i . Ved at bruge et ”olieholdigt” grundbehandlingsprodukt vil skifer f. Du kan godt behandle skifer - f.

Rübner: Vedligeholdelse af skifer - borde i dansk design rubner. Rübner skiferborde er utroligt nemme at holde. Bordpladen af skifer rengøres blot med en fugtig klud med almindeligt . Efter almindelig rengøring af pladen, og når den er tør, kan du tilføre fx bivoks.


Når du til daglig skal rengøre dine naturstens overflader har vi nogle gængse tips. Hvordan vedligeholder man derefter . Vi anbefaler at du bruge en fiberklu rent vand og . Hos inventarDesign fremstiller vi bordplader i forskellige typer af sten. Sten dækker over en række klassiske materialer såsom granit, marmor, skifer og terazzo. Både selve bordfladen samt siderne, hvor der også sidder skifer -sten skal behandles. Transport af bordplader med udskæring skal altid foregå oprejst på langkanten i en dertil . Uanset om det gælder skifer , beton eller teakplader kræver de en smule vedligeholdelse.


Granitolie til alle typer granit - Velegnet til bordplader. Skjolder På Mørk Laminat Bordplade. Jeg har et sofabord med bordplade af usleben sort skifer.


Jeg har haft en skifer bordplade som ikke var glat, i badeværelset, - jah fint.

At bruge naturen og skifer i boligen, er at omgive sig med organisk harmoni og skønhed hver dag resten af livet. Rens, rengøring og imprægnering af Skifer. Vi kender vigtigheden af at komme godt i gang, og gøre den efterfølgende vedligehold minimal og den. Samme positive egenskaber har bordplader af terrazzo, der igen er på vej til at blive. Skifer Enkelte skifer -arter tåler ikke olieholdige produkter til rengøring og.


Denne vejledning er en hjælp til at bibeholde din nye bordplade i pæn og god. Ellers foregår den daglige rengøring efter samme metode som ved rengøring af. Skifer har en ru overflade og er nemmest at rengøre, når det har.


Anvendes i indgangspartier , bordplader. Imprægnering, fremhævning af stenfarve og daglig rengøring af vindueskarme, bordplader og naturstensfliser. Både indendørs og ude samt på vægge, gulve og bordplader.


Det anbefales kun at bruge skiferolie til vedligeholdelse. Dog kan man bruge de fleste former for rengøringsmiddel- f. Ydelse:Grundrengøring med stonetreatment Grund rengøring. Stonetreatment Dybde Imprægnering af granit bordplader samt bruseniche med granitgulve på badeværelser.


Stentype:Brasiliansk Skifer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg