mandag den 26. oktober 2015

Osmo panelvoks

Optimal behandling av innvendig trepanel. Osmo Dekorvoks er ideell for behandling av innvendig trepanel, møbler og øvrige interiørdetaljer. Inneholder ikke voks, men gir et flott, vokset utseende. Osmo dekorvoks er basert på miljøvennlige og naturlige olje- og plantevokser. Det trenger dypt inn i treverk og lager en microporøs overflate Anbefales brukt på.


For større flater anbefaler hun panelvoks med hvitpigmenter.

Osmo transparent dekorvoks kan brukes til behandling av gulv, vegg og tak, . Osmobehandlet gulv - list og panel gir en rolig og varm atmosfære. Her er alt behandlet med Osmo fargen Kongle. Gulv: Eik Herregårdsgulv - Rustic børstet-. Begge disse finnes i en rekke . Brukes til gulv, vegg og tak, samt alle typer interiør, som møbler, listverk . Transparent behandling for innendørs bruk.


Tom Eidsether hos Osmo Nordic.

Nå får du ferdigbehandlede interiørprodukter med Osmo hardvoksolje. Osmo Hardvoksolje beholder treets karakter og utseende samtidig som den. Det som kjennetegner interiørprodukter behandlet med hardvoksolje er en varm, sløret . NRK og Meteorologisk institutt står bak Yr, som har varsel for sju millioner steder i hele verden. Finn varsel for et annet sted. Owatrol penetrerende olje liter.


Dette kan fraktes mellom Drammen og Kristiansand langs E for . Liberon Bloom panelvoks liter. LUNE VEGGER MED VOKS: Veggene på denne fjellhytta er behandlet med panelvoks fra Osmo. Beklager det deilige gule lyset, ting kommer ikke helt til sin rett! Første strøk med Hardvoksolje Pigmentert, andre strøk med Osmo. Osmo produkt fordeler: - enkle å påføre uten risiko for skjolder.


Panel Gulv Lister Kledning Terrasse Byggtre Gran Impregnert Plater Osmo interiør. På et soverom har vi brukt Osmo Panelvoks i en farge som heter snø. Panelet er blitt betraktelig lysere.


Spørsmålet er om dere tror vi kan bruke Lady Interiørbeis . Bloom fra liberon har en panelvoks med en farge som kanskje ikke er så.

Andre alterantiver kan være å bruke en voks fra Osmo , eventuelt om . Foto: FOTO: Privat og Per erik . Mitt beste tips når du har gammelt, mørkt panel er Bloom panelvoks , hvit. Den har en helt annen oppygning enn beis og lakk, tjukk konsistens, .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg