onsdag den 28. oktober 2015

Marmorskærver til terrazzo

Vi tænker os at støbe et terrazzogulv i badeværelse. Hvor køber man skærver til terrazzo i nogen andre farver end hvid og sort? For år siden var terrazzo en billig løsning til badeværelsesgulvet eller. Terrazzo er velegnet til meget andet end gulve.


Den oprindelige standard Portland cement som tidligere blev anvendt til terrazzo fremstilling findes ikke mere og den moderne standard cement har af . En terrazzo håndvask består nemlig af marmorskærver , cement og vand.

Vi er glade for gulvet og har ikke lyst til at fylde hullerne med noget i en. Dengang blev granit- og marmorskærver nedlagt i en blanding af gips og kalk. KUMA er producent af skræddersyede bordplader til køkken og bad. De fleste kender terrazzo fra trappeopgange og ældre badeværelser.


Terazzo kan også anvendes til fremstilling af bordplader, håndvaske, . Alpi er terrazzo med en grøn nuance og sorte og grålige s. Arlecchino er terrazzo med en beige . Når terrazzo bruges til bordplader, armeres pladen med stål, for at man ikke risikerer, at pladen knækker. Materialet er traditionelt blevet anvendt til gulvebelægning, hvor man udlægger en grødet blanding af marmorskærver og cement på et .

Muligheden for tilsætning af skærver til terrazzo er kun begrænset af udbud. Smukke granit- og marmorskærver blev dengang nedlagt i en blanding af kalk og gips. Epoxybelægning har flere afgørende fordele i forhold til cement.


KJER terrazzo er en håndværks-virksomhed med speciale i terrazzo. Den særlige holdbarhed gør terrazzo til et særdeles driftsøkonomisk materiale – f. Alberto: Jamen i modsætning til marmor, der har nogle naturlige sprækker. Denne pjece er en hjælp til at bibeholde din nye bordplade i pæn og god stand. Den består i alt sin enkelthed af knuste marmor skærver blandet op med.


Oldtidens kulturfolk - Grækerne og romerne - kendte til fremstilling af terrazzo mere. Det består af marmorskærver blandet med. Materiale af marmorskærver støbt fast i beton, med en jævn poleret overflade. Det særlige spil i overfladen er markant og fås i . Når det kommer til at vælge bordplade til dit badeværelse, er der mange.


Vi ser terrazzo overalt, på gulve, bordplader, vægge, møbler,. I modsætning til dengang, fås terrazzo nu også i fliseform, som er nemmere at have med at gøre. Flotte hvide marmor skærver , pakket i bigbags.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg