torsdag den 29. oktober 2015

Fotballmål til kake

Fotballmål til bruk som kakepynt til fotballkaken. Mengde kokos tilpasser du selv alt etter som ”gresset” skal dekke hele kaken. Ha i så mye konditorfarge som du synes passer.


Min samboer gjennom år flyttet fra oss i sommer etter at det kom frem at han hadde vært utro mot meg i et halvt år. Jernia på Sandvika storsenter.

Der kjøpte jeg for noen dager siden. Hvordan lager man fotballkake? Grønn glasur til fotballbanekake? Har du en jente eller gutt som elsker fotball er dette kaken for deg!


Barnebursdag eller bare en hyggelig anledning for en kake ? Enten du trenger springform eller en morsom figurform har vi en kakeform til baksten din. Morsom kakefigur til fotballfesten eller fotballbursdagen. Bilde av Kakepynt Fotballspiller Rød 7stk.

Praktisk og sammenleggbart fotballmål fra Sport Direkt. Rammen er laget i lettvekt aluminium av meget høy kvalitet som tåler røft fotballspill i årevis på løkka eller . Hvis du har sugerør med bøy på feks. Ta det inn i det andre sugerøret med bøy på. Bare brett det litt sammen,så det kommer inn i . Inneholder fotballspillere, fotballdommer og fotballmål.


By på kake med denne pakken fra Play AW. Pakken inneholder alt du trenger til storbaksten. Alt fra ingredienser og redskap til det ferdige produktet.


Og hva er vel kulere enn en kake som representerer dagens aktiviteter? Sett opp et fotballmål , gjerne et lite mål omtrent på størrelse med bandymål. Jeg laget et par fotballmål av royal icing – pisket eggehvitte og melis.


Her har du fotballmål , vi har også fotballsko og fotball du kan kjøpe til dette! Fotballkake er perfekt å ha i barnebursdager for fotballinteresserte gutter eller jenter. Kaken er sjokoladekake, toppet med grønn smørkrem, hvit . Denne oppskriften er akkurat passe til fotballkakeformen.

Tips, inspirasjon og gode ideer til din fest. Kaketoppe Fotball Plastkk 5x5cm. Bruk seigmenn på tannstikker og bruk bøyde sugerør som mål.


Vårt oppblåsbare fotballmål er veldig populært blant de yngste. Her kan de skyte alt de klarer, men trikset er å treffe de utvalgte hullene. Pinner til å feste fotballmålene. Skolen trenger nye fotballmål , og FAU vurderer å bidra til dette. Annen mat enn bare kaker og pølser.


Innkjøp av hjertestarter som skal plasserer i tilknytning til Idrettshall og. Nytt fotballmål er bestilt og blir montert av vaktmester. De møter tidlig tar imot kaker , kaffe og saft, og organiserer utsalget med hvem som skal stå i.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg