mandag den 12. oktober 2015

Beslag til skuffer og skab

Salg af beslag og tilbehør til dit køkken, dit ba din garderobe eller dine møbler. Vi har omkring 9forskellige varer på vores side. Greb og knopper til skuffer og skabe , greb til købmandsdiske og apotekergreb, nøglehulsplader og møbelnøgler.


Knopper kan også bruges som en lille knage . I denne kategori finder i Tryklåse til Låger og Skuffer. Køb Tryklåse hos Beslagsbutikken.

Pift de gamle skabe og skuffer op med nye greb og knopper. Her kan du sortere knopper efter. Håndplukket vintage detaljer til dit hjem, sjove gamle ting og designklassikere til køkken, hus og have.


Danmarks største udbud af stofledninger, ren retro. Hos os kan du først og fremmest købe beslag , greb og håndtag til køkkenskabe og køkkenlåger, men vi sælger bl. Alle de små hængsler og beslag , der er nødvendige for at samle skabe og montere låger og hylder, kan du bestille her på HTH GO shoppen.


Wood knot kan ligeledes bruges som dekorative greb på skabe og skuffer ,. Porcelænsknopper: Greb til skabe , skuffer og låger.

Køb billige køkkengreb og køkkenbeslag til private! Vi fører et stort udvalg af kvalitetsprodukter til renovering af hjemmet. Beslagsproducenten Blum fremstiller beslag til klaplåger, udtræk og skuffer , hængsler og inddelingssystemer til skuffer. Skuffe med bestikbakke og køkkenindretning fra VARIERA serien.


Med snaplås og justerbar i tre retninger, til almindelige skabe. Blum, hvadenten det drejer sig om hængsler, skuffer eller topbeslag. Hængselsæt til montering i skabe foran indvendige kolonialskuffer og der hvor ønskes stor åbningsvinkel. Tips om hængsler: Montering af hængsel med speciel bagplade.


Hængsel med speciel bagplade som sikrer nem montering. Beslag til møbler fremstillet i messing,skruer medfølger. Køb og salg af Beslag Til Skuffer i Diverse indretning på DBA. Trådkurve skuffer , Andet, stk trådkurve passer til 50cm skab i bredden- Dybdemål 50cm Højde . To skuffer i sarg, skab bag hvilke.


Beslag , indretning og intelligente løsninger til skuffer og skabe. Lås 3-punkt til klædeskab sort. Lås 1-punkt til klædeskab lille brun.


I mange køkkener er det Häfele skuffeskinner der er brugt i udtræks skuffer eller udtrækshylder.

Lukkesystemer til døre er især oplagte på yderdøre eller døre ud mod kolde rum, som det trækker fra. Når du beslutter dig for køkkenelementer, skal du også vælge greb til skabe og. Du kan også vælge ”banke på” beslag , hvis du ønsker at en motor skal køre .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg