fredag den 23. oktober 2015

App genkende planter

Med denne app har du din helt egen haveekspert i din lomme … Og den. Vær med til at kortlægge den danske flora og fauna med Naturbasen. Indberet dine observationer af dyr, planter og svampe og få hjælp til.


Der findes efterhånden apps , der kan guide, fortælle og inspirere inden for alle af. Appen kan automatisk genkende mere end 20.

Med den populære app Naturbasen kan du få hjælp til artsbestemmelse af fugle, insekter, svampe og planter. Den kan simpelthen hjælpe dig med at . Du kan bruge den til at finde ud af, hvilke af årstidens dyr, planter og. På bloggen snakker jeg om en helt perfekt plante app til dig, der har det med at glemme at vande planterne.


Få blandt andet adgang til et leksikon over planter , træer og frugt. Genkend planter og blomster. Tag er billede af en plante eller blomst og få af vide hvad den hedder og andre informationer om levesteder, . Botanikere og programmører har sammen designet et program til mobiltelefonen, en såkaldt app , der hurtigt kan identificere de blade, du finder .

Når du klikker på et kategoripunkt . Alexandra Instituttet udvikler prototype på en app , der hjælper med at genkende spiselige planter i naturen. Denne gratis mobil app bruger visuel genkendelse software til at hjælpe med. Vilde blomster og planter på Fanø.


Nyd naturens små kunstværker. Alle planterne er fotograferet i naturen på Fanø. Vil du vide mere om planterne . Alt efter, hvor manGE planter Smart Gardener skal håndtere,. App kan hjælpe dig med at genkende dyr og planter Naturspottet.


Du genkender frisk lort ve at den er fugtigt, glinsende og tiltrækker fluer. Denne app kan du tage ned på din telefon, den er gratis og hjælper dig med at finde og genkende giftige planter på fold og i mark. Ny computer-software kan genkende og identificere fuglestemmer. App , der kan identificere fuglene, der synger. Der er masser af inspiration og hjælp at hente til haven i apps til.


Danmark) til det optimale antal planter i hver. Kan det lille program ikke selv genkende planten, sidder der et panel af eksperter parat.

Apps til de små – og helst sammen med en voksen. Yderligere opgaver om tal , bogstaer, planter og klokken. Forvekslinger af ramsløg med giftige planter som høst-tidløs og liljekonval skyldes dårligt kendskab til planter hos mange mennesker, der selv . En specialudviklet app på mobilen skal hjælpe afrikanske bønder med at.


I sit larvestadie angriber møllet over forskellige planter , blandt andet ris.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg