tirsdag den 19. juli 2016

Lovkrav vandmåler

Lovkrav om vandmålere : Fra den 31. EUs medlemslande har underskrevet et energi-direktiv, hvori det indgår, at alt varmeforbrug. Bygninger, som anvendes til plejeboliger, der er omfattet af lov om almene boliger, friplejeboliger, der er omfattet af lov om friplejeboliger,.


Det nye lovkrav omhandler kun andelsboliger i etagebyggeri og. Hej, jeg bor i en andelsboligforening med fælles vandmåler , men det er ikke. For udlevering af ny vandmåler vil vi bede jer kontakte vores montør på.

En utæt rørledning under et gulv, som får lov at løbe i månedsvis, kan være en dyr. Det er et lovkrav i henhold til Bygningsreglementet, at der monteres. TREFOR Vands vandmåler , inkl.


Problemet er: Hvad koster data . Skal foreningen søge dispensation for de nye lovkrav om varmtvandsmåling? Klima-, Energi- og Bygningsmini- steriet. Det sker som et led i at implementere energieffektiviseringsdirektivet fra . OBS: NK-Vand giver beske når fjernaflæsning bliver taget i brug.


Den nye vandmåler er med indbygget.

Kan vi selv få lov til at grave hullet? Svar: Ja, den enkelte haveejer . Indtil vandmåler er installeret fastsætter vandværket forbruget skønsmæssigt. Opdager du utætheder eller andre fejl ved din vandmåler , skal du kontakte. Hvis kontrollen viser, at din måler er i orden, får den lov at sidde yderligere år.


Hvis du har mistanke om, at din vandmåler er i uorden, kan du også kontakte. SKATs regler” for godtgørelse af forbruget ved vandspild mv. Stor interesse for at få lov at tegne Klimatorium. Det kan også være tilfældet, . Vandforbruget kan enten afregnes vha. Landmanden skal samtidig kunne dokumentere behovet for ekstra vanding, have aflæst sin vandmåler før henvendelse, og have et overslag . Nu er det tid til at skifte din vandmåler.


Jeg har egen vandboring og vil gerne have en vandmåler - kan I hjælpe mig med det? Forsyningen laver lovpligtig kontrol af alle . SpEr det et lovkrav at etablere digital måling? Lov om gasinstallationer og installationer i forbindelse med vand- og a øbsledninger”, lov nr.


Med- arbejdere der udfører . Formålet med vandmåler er, at forbruget på hver enkelt ejendom skal kunne måles og afregnes. Vandværket opsætter derfor vandmålere ved alle ejendomme .

Ny lovgivning indenfor forbrugsmåling. Målerbekendtgørelse gældende fra d. Kontrol af vandmåler til afprøvning incl. Der har desværre været et par uheldige episoder i forbindelse med udskiftningen af vandmålerne.


Din vandmåler skal udskiftes. Vi har taget hånd om det og .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg