tirsdag den 19. juli 2016

Hvad kan hunde ikke tåle

Hunde kan ikke tåle at spise mange af de ting, som er helt normale for os mennesker. Her er en liste over ting, som hunde ikke kan tåle at spise. Men du skal passe meget på, hvad du giver din hund at spise, for rigtigt mange helt alminndelige fødevarer kan hunde ikke tåle , og de kan give . Hvor meget chokolade hunden kan tåle er individuelt og afhænger . Listen over spørgsmål om hvad hunde IKKE må (og ikke tåler) at spise, er lang.


Hvad der er ganske ugiftigt for os, kan være livsfarligt for hunde.

Det kan overraske rigtig mange hundeejere, at deres hund ikke kan tåle alt . Hunde er ligesom mennesker glade for søde sager og vil guffe chokolade i sig, hvis de kan få lov. Det bør man imidlertid ikke tillade. Din hund kan tåle det meste, men der er madvarer, som den bestemt ikke må spise.


Nedenfor har vi listet en række madvarer, som indeholder . Her kan du læse hvad din hund ikke kan tåle. Forgiftning – farlige giftstoffer i hjemmet. Der findes mange farer i hus og have.

På denne side kan du læse mere. Har du nogensinde tænkt på hvilke fødevarer din hund kan tåle og hvilke madvarer. Derudover har hunden ikke det enzym der skal til, for at nedbryde den slags. Der er visse former for is, som hunde ikke bør få, og der er nogle ingredienser i is, som kan være direkte giftige for hunde.


Man tror ofte, at hunde kan spise alt, hvad vi spiser, men faktisk er meget af vores. Klarlund: Derfor kan hunde ikke tåle chokolade, rosiner og flæskesteg. Det kan være svært at vide hvad hunde må spise, derfor har vi samlet ting du altid kan dele. Men hvad må vi egentlig forkæle hende med? HUSK at hunde ikke kan tåle kernerne i æbler.


Hvad kan din hund IKKE tåle at spise. Læs med her, og bliv klogere på hvad du ikke må give din bedste ven. Man kan blot ikke på forhånd vide om ens hund er modtagelig eller ikke , og der er desværre ingen. Hvad gør jeg hvis min hund har spist rosiner eller vindruer?


Nogle dyr kan spise rosiner og vindruer hele deres liv, uden at de på noget tidspunkt bliver syge. Vi ser ofte, at hundeejere bliver overrasket over, hvad deres hund ikke kan tåle , lyder det fra adfærdskonsulent hos Dansk Kennel Klub, Lise . Men man hører jo om alt muligt, hunde ikke kan tåle – kan I ikke hjælpe os med at finde ud af, hvad vi ikke må give hende ? Det er ikke alle hunde , der bliver syge.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg