onsdag den 13. juli 2016

B30 vegg

Det bygges opp en konstruksjon av 48xmm trestendere med . Bærende og skillende yttervegg i tre. Veggkonstruksjon bestående av trestendere 48x148 . B- Ikke bærende skillevegg. En brannklassifisert dør Ber for eksempel en dør som står minutter mot en laboratorieutprøving med en standardisert brann.

Har planer om å søke om å sette opp vinterhage, og den vil bli festet i naboen sin yttervegg (skråstilte rekkehus). Bvegg , som skille mellom de enkelte leilighetene, ikke gir tilstrekkelig sikkerhet. Ferdig montert vegg sparkles og overflatebehandles etter Gyprocs anvisninger. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele . Terrengoverflate planeres med fall ut fra vegg.


Overflatevann skal ikke renne mot vegg. Fallet ut fra bygningen skal være.

Om fugen mellom karm og vegg er større enn mm må veggen. Frame-fast festehylser og tilhørende skruer, til dører i maks Bklasse . Vindu i branncellebegrensende vegg som utgjør innvendig hjørne eller hvor avstand til annen bygning er liten, må ha brannmotstand som angitt i §7-24. Berande og branncelleavgrensande yttervegg REI-( B). Vi skal bytte kjøkken, og i den forbindelse flytte en del på det elektriske opplegget i rommet. For å gjøre dette må vi åpne veggen mot naboen, . Vegger av stålbin- dingsverk.


Pussing av vegg med gipsplate. Underkle gesims med ubrennbar . Garasjegulv B3 SKB Garasjegulv og vanntett betong. Vegg B2 22 Normale vegger innendørs og utendørs.


Vegg B, SKB Slanke vegger . Bbedre vanntetthet og mindre kapillærsug. Hvis man sammenligner de betongkvalitetene som brukes mest (B2 B2 B, Bog B45), kan man grovt sett si at den beste (B45) er 2-ganger sterkere . Bog ikke-bærende veggkonstruksjon B60.

STANDARD BETONG MED STANDARD SEMENT, konsistens 0-200mm, Priser pr meks mva. Ved Bselvlukkende skal pumpe av type ” Dorma TS ” benyttes. Montering Bytterdør mot vegg.


Er det vegg med gips på begge sider så er det en Bvegg. På begge sider mm Agnes Vegg sponplate, densitet ca. Forsiden Grunnmur og isolasjon Mørtel og sement Mørtel WEBER B. FUGE MELLOM KARM OG TILSTØTENDE VEGG MÅ IKKE OVERSTIGE MM. Dører i eller til rømningssvei i branncellebegrensende vegg.


Dersom du ønsker en innvendig vegg som ikke skal pusses, anbefa- les å benytte finblokk med fylte og. Trenger du sterkere mørtel, ber du om B30. Klaring mellom karm og vegg skal være innenfor - mm.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg