fredag den 29. juli 2016

Spil for børn

Børnespil, her finder du masser af sjove gratis online børnespil. Hjælp den sultne mus eller saml et sjovt puslespil. Prøv de bedste og mest cool spil for børn hos Boomerang.


Vi har et kæmpeudvalg af fede online spil med Looney Tunes, Tom og Jerry, Familien Flintstones og . Børnespil stimulerer børnenes udvikling og kan samtidig være hylemorsomme! Køb de sjove spil for børnene lige her!

Vælg mellem over 1gratis børnespil på Cartoon Network! De nyeste og sjoveste spil samlet på webside! Spil Gratis, og Hav Det Sjovt! Stort udvalg af sjove og lærerige spil. Køb online hos Legeakademiet.


Børnespil - se vores store udvalg af spil til børn - familiespil og indlæringsspil - HABA spil. Spændende udvalg i sjove brætspil fra Haba og Djeco. Vi har igennem en længere periode forsøgt at samle en stribe sjove online spil.


Her finder du gratis spil for børn.

Her har vi samlet en række sjove spil for børn under år. Her er kun sjove spil og ingen voldelige spil. Vi gør dog opmærksom på, at jeres børn kan klikke sig . Her kan du spille gratis spil for børn. Med mere end 1forskellige spil kan du prøve en masse forskellige gratis spil. Find det største udvalg af kreative og udfordrende brætspil til børn hos Spilcompagniet - Alle de sjove titler, billige priser, lynhurtig levering.


Bamses Billedbog, hvor han bor. Lære spil for børn at udforske den naturlige verden, en tidlig science kids app specielt designet til AGES til 5. Besøg Olines Ø, hvor der er fjernsyn for dig og spil for de små børn. Se vores udvalg af sjove spil til børn som Vildkatten eller Hit the Hat. Puslespil, spillekort og brætspil har været blandt favoritterne hos børn i årtier – og det er de. Dec En spil -app der tester reaktionsevnen.


Den er egentligt lavet som en del af en australsk sikkerhedskampagne for rejsende, men mange lidt . Oct Børn i byen har fremfundet fem gode familiespil, som ikke koster en formue. Jolly Octupus er et nyere spil , der styrker finmotorikken. Jan Sukker ungerne efter nye, sjove apps?


Vi har samlet en håndfuld gratis af slagsen, som vil få børnene til at grine, koncentrere sig og forsvinde . Dec Vil du sikre at dine børn har både sjove, udfordrende og lærerige apps.

Der er masser af små spil undervejs i historien, og universet består af . Aug På nettet findes der rigtig mange hjemmesider, der tilbyder spil for børn i flere aldersgrupper. Fælles for alle disse sider er, at de er online på . Danmarks Biavlerforening har udviklet et bi- spil for børn , hvor man skal hjælpe arbejderbien med hendes opgaver. Vi har et stort udvalg af brætspil og andre sjove spil til børn hos BabyGear.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg