torsdag den 7. juli 2016

Naturskifer facade

Natur skifer har i modsætning til mange andre materialer til tag og facade ikke gennemgået en industriel proces. Skiferen skæres direkte ud af klippen og . KOMPROMENT har udviklet teglfacader og adskillige facadesystemer til naturskifer og solceller, som alle er konstrueret som lette ventilerede facade - . Vores naturskifer facader er et ventileret facade system med naturskifre fra cupa pizarras. Skifrene som anvendes til vores facade systemer er specielt fremstillet . Naturskifer er et helt naturligt byggemateriale til facade.

Det har været højt skattet gennem generationer på grund af dets robusthed og æstetiske udseende. Værdiforøgelsen på et hus med et ægte naturskifer tag eller facade , overgås mange gange af investeringen. Intet tagmateriale overgår et natur skifer tag i . Denne facade skifer monteres uden beslag, kun ved hjælp af stk rustfrie skruer. Meget nem montage på træskelet.


Når du investerer i en saxo naturskiferfacade, får du den smukkeste og stærkeste naturstensbeklædning, som er totalt . Saxo naturskifer til facade. B2B salg af naturskifer til facadebeklædning. Førsteklasses kvalitet naturskifersten.

Direkte salg - kun til håndværkere. Hurtig levering ➝ bestil online. Skifer er smukt og har vist sit værd som tagdækning i mange. Endnu en smuk facade med skifer , Randers . Sommerhus med tag og facade i skifer.


Detalje fra facaden med naturskifer , zink og sort malet dør. Vi har stor erfaring i levering og montering af flotte. Nyt tag naturskifer zink Blik.


Her på siden har vi samlet vores brede udvalg af billigt skifer til tag, facade og meget mere. Montagevejledning Cembrit planker. Find lige præcis det du skal bruge, og få det hele tilsendt med hurtig. Skifer anvendes også til facadebeklædninger og til gulvfliser og bordplader.


Når skiferen anvendes til facader , er det ofte med et lille overlæg, som gør . Valget falder stadig oftere på naturskifer. Der er stil over materialet, og de mørke, gedigne facader ses derfor både på større byggerier og på det . Hvem siger, at et hus ikke kan have skifer på både tag og facade ?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg