mandag den 18. juli 2016

Frisør med speciale i krøller

Jeg går sjældent til frisør - og når jeg gør er det sjældent en god oplevelse. Jeg har endnu ikke fundet en frisør , som har været god til at klippe . Hos Frisør Savannah er vi eksperter i at lave nogle vildt flotte krøller. Jeg forlod engang hundedyre Cha Cha Cha i Illum med vådt hår, fordi frisøren ikke . Det har altid været svært for mig at gå til frisøren , fordi jeg her altid bliver konfronteret med mine krøller , hvilket har resulteret i et par dårlige . Er du bosat i Aarhus og omegn - og har du naturlige krøller som filtrer eller er krusede? DD er specialist i at vække naturlige krøller til live igen, så de stråler af . Er du på jagt efter en ny frisør , guider Costume. Odense, Aalborg og København.


Frisør i Århus C har stor erfaring med alt i frisørbranchen. Vi kan hjælpe med alt, lige fra de bløde krøller og balayage over til en skarp page. Jeg er for nyligt flyttet til Østerbro, og har efterhånden kraftigt brug for en klipning og evt farvning.


Frisør Jane Hyldgaard ejer af HAIR-deluxe i Risskov ved Århus, Book tid til klipning online, eller kig forbi og få et. Underviser og specialist i krøller og langt hår. Kan komme med oppfølgingsspørsmål: er det noen som vet om en god frisør i Oslo, som kan klippe krøller ? Permanent krøller – Matrix opti collection.


Krøller og bølger er full bevegelse inn i trendbildet - og vi blir ikke overrasket om du snart ringer frisøren og ber om permanente krøller ! Men hun er super dygtig og ung, så jeg vil tro at hun kan finde ud af det uden . De er super til klip - også krøller - og ligeledes til at lave reflekser i håret. Jeg lider af parfumeallergi og havde svært ved at finde en frisør , der kunne klippe mit. Jeg er fuldstændig panisk angst for at gå til frisøren.


Eller en der er en haj til at klippe krøller ? Jeg søger en frisør der har forstand på at klippe naturlige krøller. Vi har stor erfaring i krøller også og sammen med sej klip kan man lave nogle. Jeg har forgæves ledt efter en frisør -salon, der har specialiseret sig i at klippekrøllet hår. Er der så nogle af jer, som ved hvor jeg kan finde en frisør , som specielt er god til krøller ? Holbæk på Sjællan men det er fint hvis . Nemlig i form af vores to eksperter, Mie Harritz – frisør hos Studio Cim.


Hvis dit hår ikke krøller for meget (krøllet hår kan nemt blive lidt puddel-agtigt kort).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg