mandag den 25. juli 2016

Lekteavstand dråpeskifer

Altaskiferen er en kvartsittskifer. En metallisk klang i skiferen ved lette slag er kjennetegnet på at dette er førsteklasses taksifer. Jeg har lektet nausttaket med 15cm lekteavstand , tilpasset noe gammel dråpeskifer jeg hadde.


Har imidlertid kommet over mye bedre skifer , . Oppmerking og lektring oppetter taket.

For å finne lekteavstand som skal brukes må dette regnes ut. Foruten anbefalt lekteavstand er målene på taket . Det er lange tradisjoner for bruk av skifer på tak i Valdres. Byggforsk har en rapport som tar for seg tekking med skifer. Lekteavstand varierer med de ulike størrelsene av takskifer Stoneart leverer.


All skifer er klipt for hånd. Anbefalt lekteravstand for den enkelte skiferstørrelse finnes i tabellen.

Tekking med skifer er en tidkrevende og tung jobb, derfor kan det være greit å bruke en fagmann om du skal legge hele taket fra grunnen av, . Ved utforming, kvalitet og detaljar av undertak syner vi til: NBI A 544. Bruk av skifer på taket har de senere . Bladet beskriver tekking av tak med skifer. Skifer er na- turstein som tas ut i blokker og kløves etter naturlige kløvflater til flis, heller eller stein. Skifer fås både i naturstein og i eternit, som vi benytter her. KAMI renovering ovenpå eksisterende skifer tak og plan eternitt.


Montering av aluminiumsplater med taksteinsprofil. Pottelberg 4er en dyp enkelrummet falset takstein i keramikk som gir mye struktur på taket. Voss Skiferbrudd AS - ei tradisjonsrik skiferbedrift på Voss.


Den er spesielt velegnet til mindre takflater. Vossaskifer er mest kjent som takskifer, men vert og nytta til andre skiferprodukt som flis, ovnsheller, . LEKTEAVSTAND ER 33–3CM. NORMALTEGL DOMINO SKIFER FINESSE GLASSERT.


Tekniske spesifikasjoner: Kan legges fra graders takvinkel.

Velg en modell over for å få detaljert produktinformasjon. Farge Skifer Mer… Behandling Brilliant. INFORMASJONSARK Skifer - og helletak - vedlikehold og omlegging. For så å finne riktig lekteavstand , deler vi.


Festes med godkjent stift eller skrue. Metrotile Prestige festes med skruer. Kappes med platesaks eller. Det anbefales bruk av impregnerte lekter hvor vertikal lekteavstand bør ligge på maks cc6 og horisontale på cc15. SN P-1Forlenger til SN P-6på tak med lang lekteavstand Svart.


Maksimum lekteavstand ± 3mm. Minimum lekteavstand ± 2mm. Title: Skiferboka - The book of schist, Author: Minera Skifer AS, Name: Skiferboka.


Benders Exklusiv Brilliant leveres i skifer (gråsvart), denne behandlingen gjør steinen mer slitesterk og gjør at.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg