onsdag den 20. juli 2016

Tablet nakkestøtteholder

Klik her og find den bedste pris nu! Universal tablet Nakkestøtte holder til bagsæde bil - sort. Denne universelle tabletholder er den perfekte løsning til underholdning af dine børn eller passager.


Beskrivelse: Placer din tablet på holderen og monter den på nakkestøtten, så kan din familie . Læs mere om nakkestøtteholderen her.

Flyt underholdningen om på bagsædet med denne smarte tablet holder. Monteres nemt og enkelt ved at skrue gribearmene ind til nakkestøttebenene. Praktisk tabletholder til nakkestøtte fra Stevison. Passer til de fleste 7-1tablets. Holderen er justérbar og giver en solid støtte til din . Vi har det størtste sortiment klar til levering!


Dine medpassagerer vil elske dig, når du investerer i en smart nakkestøtteholder til din bil.

Nu kan de se film eller spille spil på jeres tablet , mens I er undervejs. Holder til tablet , som er monteret på bilens nakkestøtte. Perfekt til dem, der sidder på bagsædet, så de under kørslen kan se film, arbejde eller spille. UNIVERSAL CAR HEADREST HOLDER FOR TABLETS.


Fullwidth banner container description. Let monterbar tablet -holder til bilsædets nakkestøtte , så man . Produkt beskrivelse: Universiel tablet holder til nakkestøtten i bilen. Har du midstet din gps holder. Eller brug for en holder til andet så har jeg den til dig.


Til bagsædet, fastgøres under nakkestøtten. Gør den lange bilrejse til en fornøjelse. Køb Hama tablet holder til nakkestøtte 7-1online hos BAUHAUS.


Vi har altid den rigtige pris og måneders returret. Kan nemt monteres på de fleste nakkestøtter, kan drejes 3grader. Så er den her universelle tabletholder til bilens nakkestøtte alle pengene værd.

Tablets fra 140mm til 2mm. Et stabilt beslag, der monteres på nakkestøtten i din bil. Gummibelagte beslag holder enheden sikkert på plads. Hejsa, er der nogen af jer der kan hjælpe med nogle gode forslag til tablet nakkestøtte holdere til bilen.


Jeg har en samsung galaxy tab pro . Kan anvendes til tablets med en skærmstørrelse fra 9- 11. Danmarks største udvalg af TV, PC, Mobil og meget mere. Altid gratis fragt og ekspres levering lige til . Model: C-Zero, CI, CI, CII, CIII , CI, CPicasso I, Grand CPicasso, CI, CII, CIII Sedan , DS Berlingo I . Apple guides er en side der finder alt tilbehør til apple produkter på en side.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg