tirsdag den 12. juli 2016

Olje eikeparkett

Et oljet tregulv har en vakker glans, og oljen beskytter gulvet mot smuss. Når du skal olje tregulv er det fem trinn du bør følge for å få et skikkelig godt resultat. Uansett om du har tregulv eller parkett , står valget mellom å male, lakke, olje , lute eller såpebehandle. Eller en kombinasjon av flere av disse.


Det tar tid å olje et gulv, men vanskelig er det heldigvis ikke.

Det kan være vanskelig å velge mellom olje og lakk som toppstrøk på det nyslipte parkett - eller heltregulvet ditt. Det hjelper å stille seg selv de riktige . Du står der med et ferdig nedpusset tregulv som er klar til å behandles. Men hvordan skal man velge rett i jungelen av olje - og lakkprodukter? En oljet eller hvitoljet parkett er grunnoljet på fabrikk.


Det skal ikke være overskytende olje på overflaten etter at man har tørket over med . Med riktig vedlikehol vil din parkett beholde sin skjønnhet i årene som kommer.

Har du et oljet parkettgulv holder det sannsynligvis med å olje det opp igjen, men er gulvet derimot lakket må du sannsynligvis slipe det, . TreStjerner Gulvolje - farge: Hvit. Vi foretrekker enstavs parkett fordi vi er blitt mer oppmerksomme på. Praktiske gulv tregulv parkett interiør.


Start med å påføre olje langs kantene, hjørnene, under ovner osv. Benytt en lofri fille for pålegging og . Eik Stone et 3-stavs parkettgulv. Et ekte rustikt særpreget produkt hvor overflaten er børstet, røkt og oljet for å forsterke skjønnheten og egenarten. Med olje kan man også lettere reparere gulvet med fuktighet hvis det skulle.


Gulvet er ikke spesielt mettet av olje nå. Jeg har selvfølgelig prøvd å olje det på nytt med hvitpigmentert olje (fra woca) men dette var ingen . Et nytt eller nyslipt parkett - eller tregulv kan behandles på mange måter. Naturell olje gir gulvet et honninggult utseende, men du kan også bruke olje med. For å få til ønsket uttrykk på gulvene, har det mye å si om man benytter lakk eller olje på gulvflaten.


Vi får ofte spørsmål fra kunder om hvilke overflatebehandling . Parkett - den unike naturlige følelsen.

Dersom du ønsker den unike naturlige følelsen, velger du parkett. Gulvene leveres ferdigbehandlet i mange forskjellige. Vi tilbyr parkett og tregulv i plank, tostav og trestav. Sist men ikke minst , BOENs overflatebehandlinger som består av olje , lakk, og vår innovative og . Du har slipt ned tregulvet – eller lagt et helt nytt – og nå vurderer du hvilken behandling som er best: olje , lakk, voks, såpe eller maling. Vår og sommer er den perfekte årstiden for å tilføre ny olje i gulvet ditt.


Om gulvet ditt trenger en ny oppfrisking, avhenger mye av bruk. Cookies hjelper oss å levere våre tjenester. Når du bruker våre tjenester så godtar du vår bruk av cookies.


Flekkene gikk riktignok bort når vi renset gulvet (fjernet olje før ny behandling).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg