mandag den 18. juli 2016

Balansert ventilasjon varmt soverom

Noen som har erfaring med balansert ventilasjon og soverom ? Om natten kunne den ha hentet varme fra soverommet i stedet for ute, for å . Vi ønsker det KALDT på soverommene, og da anser jeg det for håpløst med balansert ventilasjon med varm tilluft til soverommene. Denne måten å varme opp på kalles forenklet varmedistribusjon. Med én radiator per etasje, som spiller sammen med balansert ventilasjon , . I praksis ser vi at folk ønsker å ha det varmt på badet, til en viss grad også i stuen.


Balansert ventilasjon i en bolig, med tilluftskanaler (røde), avtrekkskanaler og. Den friske lufta leveres til soverom og stue, mens brukt luft trekkes ut fra rommene som. Varme i brukt luft overføres til frisk luft ved hjelp av en . Ny, frisk, filtrert og oppvarmet luft føres inn i stue, soverom og oppholdsrom . Det betyr at den friske lufta som trekkes inn, henter varme fra den brukte lufta.


For at lufta skal bevege seg fra soverom og oppholdsrom med tilluft til rom med avtrekk, må det . Vi har balansert ventilasjon i et to år gammelt bygg, så her er det. Det betyr konstant lukket vindu og veldig varmt soverom med dårlig luft. Hovedprinsippet for balansert ventilasjon er at det er både mekanisk.


Kulverten kan bidra til luftkjøling i varme perioder). Beskjedne krav til installasjoner, Utilstrekkelig ved moderat til stor personbelastning, og svikter ofte bl.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg