onsdag den 1. august 2018

Boligstøtte formue

Hvis du har du en formue , kan det have betydning for, hvad du kan få i boligstøtte. Formuetillægget udgør af formue over 756. Det beregnede formuetillæg tillægges . Hej, jeg har forstået at pensionister kan modtage fuld boligstøtte , så længe formuen ikke overstiger kr.


Din formue kan måske påvirke, hvor meget du kan få i boligstøtte.

Om du kan få boligstøtte afhænger ikke kun af, hvor meget du tjener. Der er også regler for, hvor stor din bolig må være. Læs her om reglerne for boligstøtte og indtægt, formue og boligens størrelse . Hvad er indkomsten, og den samlede formue , for alle, der bor i boligen? Din likvide formue opgøres hvert år den 1. Læs desuden mere om boligkriterier, udbetaling af boligstøtte , finansiering.


Det er ikke nødvendigvis det samme som det . Boligens areal er afgørende.

Førtids- og folkepension samt boligstøtte. Der er som sådan ikke en grænse for, hvor meget du må tjene, for at du har mulighed for at modtage boligsikring. Dog er det sådan, at jo større din formue har, . Du kan lave en foreløbig beregning af, om du kan få boligstøtte : - Beregn . Rigtig mange danskere får boligstøtte , når de bor til leje - også selv om de har flere millioner stående på bankbogen.


Da jeg modtager boligsikring og forhøjet børnetilskud fra kommunen,. Hele husstandens indkomst og formue Husstandens indkomst beregnes ved at . Det kan have betydning for din boligstøtte , hvis du har en større formue. Velstillede pensionister med formue og privat pension vil i de kommende år få beskåret deres boligydelse markant.


Erklæring om formue , som ikke er oplyst til SKAT og ikke fremgår af . Læs mere om boligstøtte på borger. Du skal altid selv betale et mindstebeløb af din husleje. Så vidt jeg husker bliver det IKKE reguleret efter formue , men at der derimod er en spærregrænse for hvornår man er berettiget.


Læg specielt mærke til hvor høj en formue folk kan have UDEN at det får indflydelse på støtten, eller kun får . Der vedlægges udkast til bekendtgørelse om opgørelse af formue til . Er du folke- eller førtidspensionist, kan du også søge boligstøtte til en ejer- eller.

Mange betegnelser for det samme, men oftest vil det være boligstøtte , der bruges om. Du kan søge boligstøtte , hvis du bor til leje.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg