tirsdag den 7. august 2018

Skyggetålende planter til krukker

Ligger din altan eller terrasse i halvskygge? Og vil du gerne have farverige blomster i altankasser og krukker ? Se gode blomster til skyggen her. Den største feilen folk gjør er å sette planter som er skapt for sollys, i skyggen.


Det er heller ikke mer krevende å stelle plantene som står i skyggen, nesten tvert i . Her får du gode råd til, hvilke planter , der kan vokse i skyggen og hvordan du.

Læs også: planter , der er utroligt nemme at dyrke i krukker. Smukke planter pynter i krukker på terrassen eller på altanen, og der er ingen grænser for, hvad du kan dyrke i krukker. Vi vil gerne have en krukke med blomster stående ved døren til at byde gæster. Der findes skyggetålende roser, som kunne plantes i krukke.


Det er dyrt og ressourcekrævende at fylde den ene krukke efter den anden med små, drivhusdyrkede sommerblomster. Planter der klarer sig fint i krukker i et eller flere år,eventuel i samspil med sommerblomster. Blant de skyggetålende staudene finnes en del stauder og prydgras som også er vintergrønne. Av erfaring viser det seg at disse vintergrønne staudene og .

Kæmpe udvalg af smukke buske til krukker ! Jespers Planteskole forhandler buske, der også egner sig godt til plantning i krukker , f. Blomster i krukker og ampler pynter opp og ønsker velkommen. Har dere noen forslag til planter (sommerblomster eller stauder) som er. Hva regnes som full sol og. Den kan finde på at så sig selv og kan derfor komme til at fylde for meget, men den er let at fjerne, og de selvsåede planter kan bruges andre steder i haven.


En anden plante , der flittigt sår sig selv i det skyggefulde hjørne af haven er. Blomstrer med hvite blomster på forsommer (mai-juni). Det skaber miljø og stemning at placere skønne planter , der slynger sig op ad stolper,. En smuk klematis i en stor krukke er et godt alternativ til sommerblomster.


I denne staudeguide giver vi dig svar på, hvordan du får succes med stauder i din. Dette er Opplysningskontoret for blomster og planter sin oppskrift på flott. Stauder kan overvintre i krukker , men det er sikrere å sette planten i . Du kan læse om stauder til skygge, til krukke og til sol.


Plant skyggetålende stauder i stedet! Jeg gir deg forslag til fem planter du etter all sannsynlighet vil lykkes med. Har du en sydvendt altan, er der derfor utrolig mange muligheder for blomstrende fryd i krukker og .

Planter du mange stauder får du et variert og pent bed i hagen. Hosta er også flott å ha alene i en krukke. I er jo nogle herinde, der er ret seje til det med haver og planter , så jeg har et. Hvilke planter kan eg sætte i krukker , som trives i helskygge? Skap vakre, grønne uterom ved hjelp av planter i krukker , potter og kar.


Vi har mange andre planter , der er egnede til bunddække ude i planteskolen, så bare spørg - vi er fuld af gode. De laveste skyggetålende bunddækkeplanter. Men til små træer eller opstammede buske er krukker absolut også.


Du kan sagtens dyrke salat og skyggetålende bunddække planter under. Læg løg i krukker om efteråret og driv dem frem til januar i drivhuset. Hvis en skyggetålende plante blir satt i for mye sol vil den lett få . Hvordan overvintrer jeg min store kamelia i krukke bedst?


Stueplanter og indendørs planter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg