onsdag den 29. august 2018

Olkweb lærling

Lærlingkontoret Gudbrandsdalen, Lærling Øst, Lister opplæringskontor , Bilbransjens Opplæringskontor Haugalan Matindustriens Opplæringskontor . OLKWEB er et nettbasert verktøy for oppfølging, opplæring og administrasjon av lærlinger. Logg inn OLKWEB Kontakt leverandøren. Journal kan kun faglig leder . For å gjøre dokumenteringen enkel har . Byggfag bruker OLKWEB for gjennomgående dokumentasjon i sine fag.

OKIndustri har nå gjennomført kurs i tegningsforståelse for våre lærlinger. OLKWEB er ein nettbasert oppfølgingsplattform for lærlingar, opplæringsbedrifter, instruktørar og . Dette er en brukerveiledning for deg som er lærling , lærekandidat eller praksiskandidat og benytter OLKWEB som en del av din opplæring. I vår nettbaserte verktøy OLKWEB kan lærlinger , faglig leder og opplæringskontoret dokumentere igjennom lærlingtiden.


Her vil du kunne finne svar på ofte stilte spørsmål. Kontoret har som mål å være et servicekontor for fagopplæring, med det overordnede opplæringsansvaret for lærlinger. Vi skal også være ett bindeledd mellom . OKNN er et servicekontor for bedrifter som har lærling.

Opplæringskontoret for Nordre Nordland bidrar til at bedrifter og lærling lykkes med en god læretid mot et fagbrev. OLKWEB gir lærlingen mulighet til å følge med på sitt eget opplæringsløp på en oversiktlig. Som lærling er det viktig å ha struktur og oversikt over opplæringen. OLKWEB er en nettbasert oppfølgingsplattform for lærlinger , opplæringsbedrifter og opplæringskontor med fokus på lærlingen.


Her finner du opplysninger om . Avdeling på bedrift er en innstilling i OLKWEB , og er standard slått av, dersom. Veiledningserie i bruk av OLKWEB for lærlinger - Del 1. Maritime fag - Nord eies av medlemsbedriftene. Kontorets geografiske dekningsområde er fylkene Finnmark, Troms, Nordland og Trøndelag. Opplæringsring Sør ivaretar inntak og oppfølging av lærlinger , og. Opplæring i bedrift skal dokumenteres i nettbasert opplæringsbok ( OLKWEB ). Lærling og veileder jobber kontinuerlig med dokumentasjon og vurderinger . Er et nettbasert verktøy for oppfølging, opplæring og administrasjon av lærlinger.


Olkweb -ikon Created with Sketch. Har du stryk eller ikke vurdering i matematikk og naturfag? Intensiv sommerskole skal gjøre elever og lærlinger bedre rustet til å ta eksamen.


En lærling skal nå alle målene i læreplanen, men lærekandidaten sikter mot arbeidsoppgaver innenfor en begrenset del av læreplanen. Brukarrettleiing for lærling : olkweb -brukerveiledning-for-laerlinger.

Her kan du som lærling logge deg på med ditt brukernavn (e-postadressen din) som står oppført på.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg