fredag den 31. august 2018

Net fodboldmål børn

Tilbud på net hos Nørvo Sportsnet. Sammenlign priser og læs anmeldelser af fodboldmål børn Legetøj. Klik her og find den bedste pris nu!


Vi har fodbolde, pumper, kegler, målmandshandsker, dommersæt og løse net til fodboldmål. Køb ekstra net til fodboldmål fra Plus 300cm, lavet i 2mm PE trå maskestørrelse 10x10cm, til en billig pris hos BygMax.

Køb FODBOLDMÅL 122X182XCM online på harald-nyborg. Altid stort udvalg i udendørs leg og leg, vand og strand hos Harald Nyborg. For større børn er det sjovere og mere udfordrende med et stort fodboldmål. Omvendt kan små børn have glæde at et mindre mål. Er du træt af at bruge t-shirts, spande eller andre skøre ting som målstolper, når du eller dine børn spiller fodbold i haven?


Så læs med her, hvor vi guider dig til . Vi har størrelser af fodboldmål til børn og voksne i vejrbestandigt material til udendørs brug i haven eller i sportsklubben. Køb sikkert og nemt dit nye fodboldmål.

Her finder du net til fodboldmål i mange størrelser. Køb online idag og få dine net til fodboldmål leveret hurtigt og GRATIS! Se udvalget af fodboldnet her. Solid træramme (x mm) Kraftigt net (mm) Perfekt til haven Kald til kamp i haven Det store og tunge . Bestil fodboldmål online og få dem leveret direkte hjem til dig.


Dine børn vil nyde at lege udenfor og øve sig på at score mål og blive . Hudora - Ekstra Net til Hudora 3Mål. OUTRA net til fodboldmål (S) 995 . Leder du efter et fodboldmål til haven? Køb et fodboldmål til haven billigt hos os. Vi har et stort udvalg af fodboldmål til børn , som fylder minimalt i din have. Backstop Net fra EXIT - fodbold net.


Anskaffer du et fodboldmål til haven, tilbyder du dine børn masser af leg og fysisk. Et eller to fodboldmål i haven gør dig også i stand til at spille fodbold med dine børn. Det er robust bygget med stålramme og stivere og med et kraftigt net , som . Spil fodbold i haven med dette fodboldmål.

Målet består af en ramme af rør samt et net i polyester. Med 3mm kraftigt net der ikke er til at slide op, tåler vind og vejr hele året. Stiga fodboldmål udendørs og indendørs brug som er let at sætte væk efter endt boldspil.


Fodboldmålene er et sikkert hit hos både børn og voksne. Nettet er lavet på mål af fabrik der laver net til fodboldmål.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg