fredag den 3. august 2018

Maling af gamle trædøre

Selvom dine døre er gamle , så tøv en kende med at udskifte dem. Hvis de stadig fungerer godt, er det nemt at forny dem med en gang maling. Giv dine gamle døre nyt liv med maling. Forside Vinduer og døre Døre Sådan maler du en fyldningsdør.


På den måde undgår man at male dem over, og den nye maling kommer ind under beslagene,. Det er slet ikke så vanskeligt at male gamle døre af finér - blot du gør et omhyggeligt forarbejde.

Fjern først dørhåndtag og beslag - det gør det meget nemmere . Afsyrede døre oftest renset meget fint af for gammel maling. Med mindre træet har fået en gang bivoks for at gøre den blank, er det en ukompliceret proces at . Maling af celledøre med finér. Hvis du planlægger at male de udvendige døre og vinduesrammer på dit hus,.


Hvis der er bobler i det gamle lag maling på grund af malingfjerneren, og disse . Er dine døre gamle og slidte? Så giv dem et frisk pust med sprøjtemaling og lakering.

Maleren viser her hvordan du sliber, spartler og ikke mindst maler en fyldningsdør med perfekt resultat. Om nødvendigt tages al den gamle maling af døren. Hvis du kan leve med den anelse struktur, som en finluvet malerrulle giver, kan du sagtens male en dør eller en anden glat flade ganske pænt.


Sprøjtemaling og lakering af døre - parcelhusdøre, sturedøre, hoveddøre, dørblade. De afsyrede eller ludbehandlede døre er tunge og virker som store flader. I kan jo for eksempel male alle dørene hvide og vælge en enkelt . Indendørs træværk, som for eksempel: døre , karme, køkkenlåger, fodpaneler, fodlister m. På større områder kan du fjerne den gamle maling med en varmluftpistol. Den bedste måde at behandle umalede trædøre og vinduesrammer på er med . Hvorfor ikke male dem røde eller få toiletdøren til at ligne en elevator? I en gammel Frederiksberg-lejlighed med store fløjdørspartier og højt . Vi vil gerne have hjælp til maling af gamle fyldningsdøre.


Vinduer holder længere, når de vedligeholdes rigtigt, og det er nemmere end at reparere. Så giv trævinduerne en gang maling inden den gamle maling. Jeg læser med interesse dine gode rå og nu har jeg selv et spørgsmål.


Mine indvendige døre er efterhånden år gamle - jeg har selv ejet . Når man skal male sine døre , gælder det om at gøre sit forarbejde rigtigt.

Faste priser på maling af træværk, altså fodlister, døre og dørkarme. Det kan være, at de gamle fodlister er slidte og grimme? Som nævnt kan dørens gamle maling være revnet og skallet af eller døren kan. Male vinduer: Reparer og mal selv vinduer, hvis træet begynder at blive slidt. Se hvordan i vores Flügger farver videoguide.


Vinduer skal vedligeholdes med maling for at undgå råd og svamp. Du kan bruge en varmepistol til at fjerne gammel maling. Med sprøjtemaling af døre , ligges der et fint jævnt lag maling over det hele,. Når man genbruger sine gode gamle døre , er der ingen grund til .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg