fredag den 31. august 2018

Stativ til ipad båt

Strømuttak for USB med innebygget voltmeter, passer i alle SuperSwitch og Carlingswitch rammer. Dobbel innfellbar USB-kontakt (hvit) 12V. En iPad i båten er praktisk – og dessuten verdens beste dings for god. Båtholder til iPad Air slik at du lettere kan bruke enheten på sjøen. Enten som sjøkart eller jukebox.


Bruk en holder eller et stativ for iPad Pro 1i bilen, båten eller på kontoret.

Velg typen holder til iPad Pro 19 . Stativ bilholdere og holdere til din iPad. Gratis frakt og levering på mange stativ og holdere til bil og båt til iPad i nettbutikken. IPAD FESTE TIL NAKKESTØTTE UNIVERSAL.


Av Lars Kristian Larsen Å bruke iPad som kartplotter i båt har mange. Leter du etter en kvalitets bordholder til iPad Pro? Det finnes en tråd om iPad i båt , men den begynner å bli laaaaaang og.


Se ikke lenger - sjekk vårt. Den beste måten og holde sitt nettbrett når det ikke er i bruk er selvfølgelig med et sikkert iPad Air stativ eller holder.

Deretter kan du vippe den i riktig vinkel for å. Vi har en mengde futteraler og beskyttelsesdeksler til iPad. Velg modell ut fra hvilke funksjoner du vil at etuiet eller dekselet skal ha og hvilken iPad -modell eller . Kan stilles i flere vinkler. Nakkestøttemontert nettbrettholder som festes mellom nakkestøttens to fester, og har plass til nettbrett i størrelsene 7-11. Surfplattehållare för trebensstativ (tripod) vilket gör det enkelt att t. Universalfäste för surfplattor mellan och (15-cm).


Fester på seteryggen i Tesla model S og X, for baksete underholdning. Nettbrett holder til Ipad eller annet nettbrett. Mange bruksområder, i bil, båt på tog, . Använd en hållare eller ett ställ till din iPad pro 1i bilen, båten eller på kontoret.


Både stativ och selfiestick i samma produkt. Sätt fast din iPad på väggen, på bordet, i båten eller på golvet. En ny dimension av låsbara stativ för iPad Air med dubbla lås och en tuff ram med mjuka former.


Hållare för att kunna använda stativ tillsammans med din iPad. Passer i offentlig miljø der en iPad brukes for informasjonspredning. Stativet er 420mm høyt og står på en stålplate.


Les mer om Tacx Brakett for nettbrett, til sykkelstyre.

Trygg handel med Prisløfte og 1Dagers Åpent Kjøp. ANYGRIP modellene til Mobil og Tablet sørger for et sikkert og godt grep i både bil og båt. Fodral med roterbar hållare för iPad Air, Air Pro 9. Holder laget i aluminum for å feste iPad til fjernkontroll på DJI Spark eller Mavic.


Selve plasten med stangen er laget i aluminume, den fjærbelastede braketten. RAM Mount hållare och fästen för Apple iPad. RAM fasten finns till alla Apple .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg