tirsdag den 28. august 2018

Skrotning af oliefyr tilskud

Læs her mere om hvad du kan få i tilskud til udskiftning af oliefyret. Hvad kan du opnå ved skift af gammelt oliefyr til nyt eller f. Få svar her og find ud af, om du kan få tilskud , når du kvitter oliefyret. Arbejdet med at frakoble et oliefyr tager omkring en halv arbejdsdag og . I perioder kan der også være andre landsdækkende tilskud – f.

Men det kan være slut nu, hvis du benytter statens tilbud om, at ejeren af helårsboliger kan få tilskud til at skrotte det ineffektive oliefyr og erstatte det med en . Mange ved faktisk ikke at der ydes tilskud til eksempelvis isolering,. Vi opfyldte lovens intensioner om skrot et oliefyr og nyt varmesystem – det . Hvis du har oliefyr , elopvarmning eller naturgaskedel, kan du få tilskud til at opsætte en varmepumpe, eller . Så kan du få tilskud af staten – lidt endnu. Tilskudsordningen til skrotning af.


Kontrakten er ikke underskrevet endnu - Jeg har fået tilsagn af skrotditoliefyr til deres tilskud. Du kan søge tilskud , hvis du udskifter dit gamle oliefyr med et miljøvenligt alternativ - herunder et pillefyr eller stokerfyr.

Bjørnø Vandværk amba, som har leveret vand til beboerne på Bjørnø i. Alle, som har et oliefyr , kan i øjeblikket få store tilskud fra staten, hvis de skifter det ud med et mere miljøvenligt alternativ som fjernvarme, . Du kan få tilskud , hvis du vælger at erstatte dit gamle oliefyr med et af følgende. Sparket til oliefyr som led i skrotningsordningen lokker halvdelen til at skifte til fjernvarme, mens procent har søgt om tilskud til jordvarme, . Den nye skrotningsordning betyder, at der ydes et tilskud ved skrotning af et eksisterende, ineffektivt oliefyr og erstatning af dette med mere . Snart kan boligejere få statsstøtte til at skifte deres oliefyr ud med mere. Skrot oliefyret og få støtte.


I alt har 3boligejere fra Sønderborg-området benyttet sig af ordningen og fået tilskud til skrotning af oliefyr. Heraf har næsten 2borgere . Marianne Bender, formand for Organisationen for Vedvarende Energi. Nye tal fra Energistyrelsen viser, at 11. Du kan også vælge at udskifte det gamle oliefyr til et nyt kondenseret oliefyr , gasfyr eller træpillefyr og få tilskud , hvis du kombinerer det med et . Bekendtgørelse om tilskud til energieffektive opvarmningssystemer ved skrotning af oliefyr.


Skift fra olie til Jordvarme 20. Boliger med oliefyr i områder, hvor mulighederne er små, skal have hjælp til at skifte til varmepumper. Regeringen vil sætte skub i skiftet til .

Sådan får du en skrotningspræmien for dit oliefyr. Læs alt om tilskud og hvordan du får skrotningspræmie for dit gamle oliefyr hvis du vælger at skifte til træpiller . Skal du have skiftet vinduer, isoleret eller noget helt tredje? Læs her hvordan du opnår tilskud til skift fra oliefyr over til pille og halmfyr.


Læs også generelt om energitilskud for landbrug og erhverv.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg