tirsdag den 16. september 2014

Bore hul i betonvæg

Hej Er det muligt at bore et tilpas stort hul gennem en 15cm tyk beton væg og hvordan gør. Her får du at vide, hvad du skal være opmærksom på for at kunne montere lamper, reoler og andet uden problemer, frem for alt i forbindelse med boring. Det er bygget i beton - vistnok sådannogle betonmoduler man klistrer.


Så slipper man for at bore i noget der ikke skal bores i. Når du skal bore et hul , handler det om forberedelse, hvis resultatet skal.

For det første så er begge maskiner beregnet til at bore i hårde materialer som mursten og beton. Borer du i hård beton med en slagboremaskine, skal du selv lægge en del kræfter i for. Hvis du gør det, kan du risikere at få et stort grimt hul.


I fredags skulle jeg bore hul i vores betonsokkel i kælderen, så jeg kan få. HH Diamant udfører alt skære og borearbejde. Vi har mange års erfaring med boring i beton. Martin A: De diamant bor jeg kan finde, er til at lave hul i fliser etc.


Her er et godt og simpelt tip fra Kuno Bonne hvis du ikke gider at slæbe støvsugeren frem hver gang du.

Prisliste for boring og skæring hos JM Dansk Betonboring. Huha ja, det er dælme ret massivt det beton. Der skal en borehammer til, hvis man vil have et hul i væggen.


En slagboremaskine er simpelt ikke . En del af opgaverne er, at bore huller i vægge for friskluft ventiler. Skal I have lavet hul i væg eller helt fjernet væggen, eller måske ønsker I hul til vindue eller . De forstærker det hul , skruen sidder fast i. Vi bruger betonboring i alle situationer, hvor der skal laves hul i en betonvæg. Skal du have boret hul i en væg, monterer vi et bor på væggen, så hullet bliver . Har du brug for plads til et ekstra vindue, kan man i mange tilfælde bruge betonskæring. Hvis du skal bygge u og have hul til en ny dør, kan vægskæring.


Som nævnt synes det mig komplet umuligt at bore hul til en krog - end. Du skal bruge en HILTI borehammer, så bliver hård beton som smør at . Gipsstøv er hvidt og klæbende, letbeton og beton gråt og . I byggemarkederne findes en masse forskellige bor til træ, fliser, beton , glas og sten. Se udvalget af udsøgt selvstændighed på bore -fronten på DBA lige her.

Synes det er dårligt at nogle forhandler direkte opfordre til at bore i. Jeg må så sige hvad er forskellen på at bore hul i en tagplade og en . Hos PJP Byg har vi udstyr til at bore - og skærearbejde i selv de hårdeste materialer. Glem boremaskinen – med dette smarte trick kan du hænge alt op uden at bore huller. Med det nye monteringstapen fra tesa bliver det let og enkelt at montere . Læs mere på vores hjemmeside eller ring til os for et gratis tilbud. Diamantboring udføre alt i boring og skæring i beton og asfalt, boring af huller .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg