tirsdag den 9. september 2014

Mellemlangt hår

Fra voluminøse lokker og håraccessories til den kort Få et overblik over de frisurer, som du ikke kan komme udenom i år. Vi har samlet en række frisurer til langt og mellemlangt hår , som både er nemme at sætte og ser elegante og festlige ud. Få inspiration til frisurer, håropsætninger og et sundt hår, så du kan få. Du kan få inspiration til, hvordan du laver klassiske krøller i et mellemlangt hår HER. Vi går alle rundt med forskelligt slags hår.


Trænger du til noget nyt, har vi fundet fantastiske og inspirerende frisurer, der vil give dig og dit hår , følelsen af et frisk pust. Uanset om du har kort, mellemlangt eller langt hår , krøllet eller glat og med eller uden pandehår findes der frisurer, som DU kan prøve af. Vil du se håropsætning mellemlangt hår ? Kort, mellemlangt eller langt hår og krøllet eller glat, der findes mindst to frisurer til hver klipning.


Kig med her og få inspiration til din frisure. ID Hair Extreme Titanium (1ml). Skull Wax Fucking Great Pomade – Hårvoks (1ml). Her finder du masser af nye ideer til kort hår frisurer, mellemlangt hår , frisurer langt hår eller frisurer mænd. Masser af frisørbilleder med inspiration til frisurer ! Vi viser et udvalg af billeder med kort, mellemlangt og langt brudehår.


Striber i mellemlangt hår uden klip. Mellemlangt hår er hår til og med til skulder. Prisen er uden klip men med styling. Klip og flere farver i kort hår. Sættet er nemt at anvende og du kan bruge.


Helfarve mellemlangt hår fra …. Hættestriber, mellem langt hår. Foliestriber kort hår, med klip. Klip, farve, reflekser og permanent​.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg