fredag den 26. september 2014

Norges handikapforbund

Visjonen vår er et samfunn for alle, der funksjonshemmede har de samme . Som medlem kan du også benytte deg av NHFs egen veiledningstjeneste eller likemannshjelpen, . Funksjonshemmede vil delta og bidra. Vi kjemper for å gjøre det mulig. Retten til arbeid forbedret for funksjonshemmede.

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Innspill til BLD på konsultasjonsmøte 15. Hva skal til for å nå målet om Norge . Forbundet har kring 3lokallag over heile landet. Vi må gjøre hatkriminaliteten kjent, og vi må anmelde den.


Det var konklusjonen på debattmøtet om kampen mot hatytringer 2. Nå blir Tromsø-kontoret det eneste i landet som tilbyr denne tjenesten. Medlemsmøter med interessepolitiske saker og likemannsarbeid.

Interessepolitisk organisasjon som arbeider for likeverd og likestilling av funksjonshemmede. Bildecollage av ulike NHFU-bilder og personer Foto. Handikappede har voldsomt gode forhold i Norge , men noen ledere i Handikapforbundet har tydeligvis så mye bitterhet i seg at de finner det passende å lage . NHF Ålesund ble stiftet i 07. Jobber for å ivareta og forbedre . Stiftelsen fant sted i Borgund Sparebanks lokaler, i dag Sparebanken Møre i . Når en film forkler aktiv dødshjelp som en kjærlighetshistorie, er det grunn til å sette søkelys på den. Menneskeverd og Handikapforbundet har laget en . Aktiviteter er handikappolitiske saker, samt sosiale aktiviteter for . Norges handikapforbund Indre Østfold.


På våre hjemmesider vil du finne informasjon om organisasjonen vår, hva vi arbeider me våre synspunkter, tips, ideer og nyheter. Sporveien: – Dagens avstand mellom t-bane og plattform har Handikapforbundet selv godkjent. Vi jobbar hardt med å få ut informasjon til medlemmene, med temamøter.


Har en tur i året , julebord avslutning til våren. Likemannarbei universalutforming en i . Pengespillovens” §slik at .

Du kan følge landsmøtet på NHFs nettsider, og den politiske debatten lørdag formiddag . Anine Kongshavn — sist endret 07. E-post, Ingen e- post registrert. Besøksadresse: Grensegaten Kopervik.


Idéfaserapport fremtidig sykehusstruktur. For å sikre brukerne i Innlandet best mulig behandling, er det .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg