tirsdag den 23. september 2014

Spilforslag

Daglige, skarpe tips fra Tipsbladet. Herunder ser du alle aktuelle tips, spilforslag og analyser fra eksperterne i vores ekspertpanel. Spilforslag til Superligaen: Kan.


Klik på en kamp for at se flere detaljer om odds mv. Her finder du alle vores spilforslag med masser af odds og værdi på de forskellige spilforslag. Der er tips med masser af værdi og høje odds.

Få de bedste spilforslag fra de bedste odds eksperter. Opret dine egne tips og vind pengepræmier hver måned. Få din bookmaker bonus i dag hos . De russiske værter er overraskende nået frem til kvartfinalerne. I denne artikel vil vi komme med vores spilforslag til danske Esport bookmakere.


Spileksperternes bedste oddstips venter på dig. See what people are saying and join the conversation. Bliv bedre til betting nu og her!


Find odds og læs hvad vores bedste spilforslag er, lige her!

Find det bedste spil og de bedste odds på kampen på de danske betting sider lige her! Haas-chef: Derfor har Kevin taget et stort skridt frem. Stor test afslører: Pesto forpestet med maskinolie. Få de seneste spilforslag , odds og analyser om fodboldens største ligaer hos 888sport. Så er vi klar med dagens spilforslag.


Vi sætter i dag vores lid til Manchester United og den stærke defensiv i deres CL-møde med Benfica. Optakt og spilforslag : med Chicarito i storform skal Leverkusen forsøge at fastholde deres fine stime mod Bayern, der kæmper med store skadesproblemer. Dette spilforslag er leveret af ebetting.


Dag to ved IEM Katowice er netop gået i gang, og i dag er det gruppe b, der skal afgøres. På forhånd ser to favoritter i . I dag giver vi et par bud til Tourens 21. Både kommentatorer og masser af spilforslag på nettet har indbyrdes opgør placeret højt på listen over ting, som de vægter højt. Problemet er bare, at det ofte.


Chelsea - Arsenal (1-tal til odds 89). Tyskland – Algeriet, Tyskland . Nu er de klar til at hjælpe og vejlede dig med daglige spilforslag og live sessioner. Frankrig – Nigeria, Over mål i kampen, 1. Den strategi vores ekspertoddsere benytter, er bygget .

Jeg vil fra i dag komme med nogle gode tipsråd til alle. Jeg oddser på alt hvad jeg skriver og skal.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg