mandag den 17. april 2017

Fjernelse af olietank

De fleste olietanke skal skrottes, når de bliver år gamle, men der er undtagelser. Læs her, hvornår din olietank skal køres til skrot. Hvilke olietanke skal skrottes?


Hvordan sløjfes en olietank? DMR kan hurtigt og effektivt foretage en forureningsundersøgelse ved den nedgravede olietank eller sammen med en entreprenør foretage en opgravning af .

Her kan du anmelde eller afmelde din olietank. Anmeld eller afmeld olietank. Sløjfning betyder, at olietanken tømmes, afblændes, evt. I forbindelse med sløjfning . Når du ikke længere anvender din olietank , skal den tages ud af brug og sløjfes. Ved sløjfning af en olietank skal tanken tømmes for olie.


Undertegnede erklærer herve at ejendommens overjordiske olietank er sløjfet miljømæssigt korrekt på en af nedenstående måder i henhold til gæl-.

Når din olietank ikke længere er i brug, skal den sløjfes. Du skal anmelde sløjfningen til kommunen. Ansvar Ophører brugen af din olietank varigt – fx når du . Vejledning og anmeldelse når du vil sløjfe din olietank. Din olietank kan blive for gammel eller du har valgt at etablere en anden opvarmningsform. Der er regler for, hvordan du skal sløjfe din tank afhængig af, hvor . Etablering og sløjfning af olietank.


En overjordisk olietank må gerne flyttes. Nedgravede olietanke må ikke flyttes. Husk at underrette Rebild Kommune. Hvis kommunen har kendskab til din tank, er den allerede registreret.


Bliv klogere på de vigtige forholdsregler der er, når du har en olietank. Ved etablering af olietank skal du anmelde arbejdet til kommunen senest dage før,. Giv en hånd miljøet - hjælp os med at registrere din olietank i BBR-registret. Når du etablerer eller sløjfer en olietank , skal du anmelde det til .

Når en olietank tages ud af brug eller har overskredet sløjfningsterminen skal den sløjfes. Du kan her finde oplysninger om villa- olietanke , samt sløjfning og etablering af nye tanke. Ved fjernelse af olietank , uanset om det er en overjordisk eller nedgravet olietank, skal du være opmærksom på at tømme tanken for olierester.


Hvis du udskifter eller sløjfer en gammel olietank , skal du anmelde det til kommunen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg