mandag den 24. april 2017

Tørrmur peis

På disse sidene finner du vårt tilbud på tørrmur og forblendingsstein . Fugemurt tørrmur med naturkant. Mest brukt til peis og forblending inne og ute. Skiferbrudd vanlig Skiferbrudd . Tørrmur , murskifer, leca etc.


Vi har et nytt prosjekt på gang på hytta, og håper dere vil komme tilbake.

Kalles ofte for råkopp eller håndstein. Anvendelig og foretrukket størrelse med tanke på . Solesnes tørrmur er fra Jondal i Hardanger. Peisen kan i sannhet være et smykke i innredningen. Den er ofte et samlingspunkt hjemmet eller på hytta. Vi tegner gjerne et forslag til deg.


Arkitekttegnet hyttepå Russelv i Lyngen. Murt peis med trestokk og vednisje.

Peis Brunner tørrmur Fageråsen. Natursteinsmur: tørrmur i naturstein fra Steinspekteret. En mur er stein lagt på stein - vedlikeholdsfritt og varig! Variasjon av form, størrelse og fargespill i steinen gir enhver mur et unikt utseende.


Fliser, naturstein og tørrmur. Granitt Bruddskifer pilarguri med toppbehandling. Stenprosjekt Butikken ligger på Røa i oslo. Importør og produsent av naturstensplater og fliser.


Muret av Ole Jørgen Slettahaug og Kristoffer Mømb. Oppdal tørrmur , Otta skifer med børstet overflate. Original:Jpeg 6x 442(KB).


Jeg ønsker meg veldig en peis med tørrmuromramming. Trenger tips og råd om muring av tørrmur og er også interessert i om noen har tips . Flere vil ha skifer i peisplate, gulv, innvendig tørrmur og benkeplater. Entréen er i modernistisk stil med innfelt peis i veggen og eiketrapp.


Fevik Steinindustri har steinprodukter som bruddskifer, flis, tørrmur , trinn, tråkkheller, sålbenk, murstein, skiferbark, trappestein og pipeheller. Helst skal det være begge deler. Større glede av hagen med belysning.

Ottaskifer: Gulvflis med børstet .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg