onsdag den 12. april 2017

Tørr hud i ansiktet krem

Fet krem anbefales til svært tørr hud , men er lite egnet til ansiktet. Fete kremer kan være trege å smøre ut, og det kan ta litt tid før de trekker inn i huden. Mange kan oppleve at huden i ansiktet føles tørr, men det betyr ikke at de nødvendigvis har en tørr.


La Roche-Posay Hydraphase riche krem tørr hud 50ml. Men du kan motvirke tørr hud med riktig beskyttelse og forebyggende tiltak. Men bruk gjerne en egen kuldekrem , for huden trenger rikere kremer nå på .

Apr Akkurat hvilken krem du burde gå for, er avhengig av hudtypen og. T-sonen eller hele ansiktet. Dec Superproduktene for deg med ekstra tørr hud. Fukt: Emulsion (melk) kan kjøpes her - og Cream ( krem ) kan kjøpes her.


Feb Slik redder du tørr hud. Tips mot tørr hud i ansiktet. I tillegg til en god dagkrem, kan det være lurt å bruke en fetere krem på natten. Apoebase krem med dispenser 4g.


Tørr hud flasser og sprekker lett, og mange plages med kløe.

Mange trenger en fetere krem om vinteren enn om sommeren. Har en liten gutt på år som alltid har hatt tørr hud skinnene og haken,. Propolis krem fra forever living (aloe vera) er knall bra, både for . Tilfør næring til huden ved å velge en krem som er spesielt utviklet for tørr hud.


For ca uker siden fikk jeg over natten veldig tørr hud i ansiktet etter å hatt. Har vært plaget av tørr hud i ansiktet , og det hjelper å bruke en fet krem eller en . Dec (SIDE2): Mye tid innendørs i tørr luft, foran PCen eller ute i kald luft kan gi tørr og sensitiv hud. Det viktigste er ansiktet , fordi dette er mest utsatt. Hansker er fin beskyttelse mot kulden, men husk håndkrem først.


Til ansiktet bør du bruke milde renseprodukter tilpasset tørr hud. For noen kan en fet krem bli for tett og føre til varme og kløe. Oct FØR en aktiv krem smøres på, rens huden med en mild såpe og påfør. Hvis du er veldig tørr i huden i ansiktet , kan det være såkalt atopisk . Til behandling av tørr hud hos barn bør man derfor velge en fettrik krem. Oct Ikke vask ansiktet , og smør i god tid før barna skal ut.


Høsten og vinteren er høytid for tørr hud , både hos barn og voksne. Bruker du ikke håndkrem om sommeren, er det snart på tide å finne den frem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg