onsdag den 26. april 2017

Voksdug økotex

Highway er en smart voksdug med bilbane. Selvfølgelig uden ftalater og ØkoTex godkendt. Bestil i metermål og få voksdugen leveret rullet på rør uden folder. En voksdug er en praktisk PVC-dug som mere eller mindre er et must-have i alle hjem.


Vi har både ensfarvet, printet og digitalprintet voksdug samt ekstra brede voksduge. Vores duge er øko tex 1standart godkendt, men hvad betyder det ?

Voksdug m fødselsdagstema Se mere. Sort-hvid voksdug med flotte køkkentern på 1½ cm. Klar og gennemsigtig plast mm tykkelse. Hørfarvet tefloncoated økotex textildug. Den er kendetegnet ved at være kraftig i kvaliteten, men også . Kend produkterne på mærket ”Tiltro til tekstiler”.


Produkter der bærer mærkningen ”Tiltro til . Oeko-Tex Standard 1- til brug for opbevaring af fødevarer.

Tex -certifiseret voksdug af bomuld med vandafvisende akrylbelægning. Maling og væske kan ikke trænge igennem. Anvendes som underlag ved maling,. Julevoksdugen har billeder søde ugler som udstråler en bred julestemning.


Frugtposer med voksdug foer ( Økotex ). Vælg mellem dem på billederne. Frem til i morgen aften koster de 85. Man kan sætte sit eget præg på mange måder.


Materiale: Forside:1 vinyl,Bakside:1 polypropylen. Tørketrommel: Må ikke tørketromles. VOC 1voksdug 1Æ volatile organic compounds 1æg . Med en smuk akryldug ( voksdug ) kan du gøre hverdagen til noget særligt. Fransk blonde - cremfarvet øko-tex standard 100. Alle voksduge er Oeko-Tex certificeret.


Vi ruller alle solgte voksdug op på paprør. Så de ikke tager skade under forsendelse. Stof til at sy gardiner og duge af, eller sy puder måske en taske, af de mere kraftige kvaliteter.

De kan tilbyde alm PVC voksduge, men har også Øko-tex med PEVA.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg